Bli forhandler i VestlandsHus

VestlandsHus er i sterk vekst, og vi har store ambisjoner for fremtiden. Vi ønsker flere bedrifter inn i familien, og kanskje kan din bedrift bli en av dem?

Gjennom markedets beste innkjøpsordning, grundig prosjektering og kraftfull markedsføring har vi siden 1974 bidratt til å skape sterke lokale bedrifter.

Vi ønsker deg som har byggfaglig kompetanse og har jobbet med salg, og som vil fortsette med det. Vi er brennende opptatt av våre kunder, og ønsker deg som mener at fornøyde kunder er en selvfølge, og som strekker deg lagt for å oppnå dette.

Som forhandler vil du nyte godt av den tryggheten og støtten som følger ved å inngå i et fellesskap, samtidig som du får ansvaret for å utvikle VestlandsHus i ditt lokalområde. Du vil også ha en reell innflytelse på kjeden og vårt arbeid, siden alle forhandlere har muligheten til å eie aksjer i kjeden, og dermed bli deleier.

Dette er noen av mange fordeler ved å være medlem i VestlandsHus:

  • Tilgang til kjedens eget arkitekt- og ingeniørkontor med spesialister innen de enkelte fagområdene som i fellesskap utvikler alle typer byggeprosjekter.
  • En markedsavdeling som kontinuerlig jobber for at flere og flere kunder kjenner til VestlandsHus, og den kvaliteten vi står for – og ikke minst, skaffer forhandlerne potensielle nye kunder
  • Ferdigutviklede maler, dokumenter og kontrakter du har bruk for i ditt daglige arbeid, slik at hverdagen skal bli enklest mulig for deg.
  • Markedets beste innkjøpsbetingelser.
  • Velutviklede dataløsninger, deriblant Salesforce som er verdens største salgs- og CRM-system, innholdsrikt forhandlernett (intern-nett) og Kvalitetskontroll som er en av markedets beste KS-systemer inkludert i medlemskapet.
  • Jevnlige kurs og samlinger for å hele tiden utvikle oss
  • Faglige og sosiale samlinger
  • Tett oppfølging av våre regionssjefer, som vil fungere som den daglige kontaktpersonen for forhandlerne.

Vi skal videre, og vi ruster oss for fremtiden! Hvis du vil være med i VestlandsHus-familien, så ta gjerne kontakt med meg.


Magnus Løseth
Konsernsjef 
980 63 560
magnus.loseth@vestlandshus.no