Bli forhandler i VestlandsHus

Vi ønsker flere forhandlere, kanskje kan du bli en av dem? 

Vi ønsker å være en støttespiller og samarbeidspartner for deg og din bedrift. Målet er at det skal være lønnsomt for deg å være en del av VestlandsHus, og at vi i fellesskap bygger din bedrift – og VestlandsHus – sterkere.

- Les suksesshistorien til en av våre forhandlere: Skandsen Bygg
- Les hvordan kjedetilknytning ble avgjørende for VestlandsHus Bygdesnekkern

Artikler åpnes i ny fane.

Fordeler med å være forhandler i VestlandsHus

Som VestlandsHus-forhandler får du tilgang til et komplett og velfungerende kjedekonsept, og et kjedekontor som gir deg støtte, trygghet, kunnskap og kunder fra dag én.

Tidsriktige boliger

VestlandsHus utvikler hvert år nye hus og hytter for å møte kunden og forhandlerens ønsker og for å alltid ha et oppdatert og tidsriktig uttrykk. Her har du som forhandler selvsagt påvirkningskraft på hva vi skal utvikle! Alle våre standard hus og hytter er ferdig prosjektert, slik at du kan fokusere på salget og byggingen. I tillegg til våre standard hus og hytter har vi også en innholdsrik database med variasjoner på standardhus og arkitekttegnede hus. Disse har du selvsagt også tilgang. Dette gir gode muligheter til å finne noe som er akkurat rett for kunden.

Eget arkitektkontor

Vårt eget arkitektkontor, VestlandsHus Arkitekter, er klare for å hjelpe deg med tegning og prosjektering for dine kunder. Som forhandler vil våre ingeniører og arkitekter støtte deg gjennom hele reguleringsprosessen og prosjektere alle boligene du selger og bygger. Vi tilbyr også videomøte med arkitektene, dere dere live kan se på forskjellige løsninger, noen ganger også sammen med kundene, slik at dere så raskt som mulig finner frem til riktig design, og får startet med byggingen.

VestlandsHus_Arkitekter.jpg


Oppfølging fra kjeden

VestlandsHus har som mål at vi skal være best på forhandleroppfølging! Når du kommer inn i kjeden blir du godt ivaretatt fra første dag – du skal ikke føle at du blir overlatt til deg selv. Vi har en dedikert regionssjef for din region. Dette blir din primærkontakt inn mot kjeden. I tillegg har du hele kjedekontoret tilgjengelig som gjerne hjelper deg med det du skulle behøve i hverdagen, her har vi eksperter på flere områder, slik at du skal få den støtten du ønsker.

Komplett kjedekonsept

Som medlem får du tilgang til en mengde systemer, maler og verktøy som skal gjøre arbeidshverdagen din så enkel og effektiv som mulig. Vi tilbyr salgsverktøy og KS-system, enkelt prislisteverktøy, og alt av maler du trenger helt fra første kontakt med kunden til boligen er overlevert.

Massiv markedsføring

VestlandsHus håndterer all den nasjonale markedsføringen og bistår også deg som forhandler med din markedsføring lokalt. Dette bygger en sterkere merkevare, og skaffer deg potensielle kunder som allerede er i modus for å bygge hus – sendt direkte til deg, slik at du kan fokusere på salget.

En kjede med sterkt samhold

Selv om VestlandsHus stadig vokser seg større, så er det svært viktig for oss å beholde den nærhetsfølelsen som kjeden alltid har vært kjent for. Hos oss skal du føle at vi kjenner deg og din bedrift, du skal ikke bli en i mengden. I løpet av året arrangerer vi mange samlinger, noen lokalt i regionene og noen nasjonalt for kjeden. Her bygger vi samhold, utveksler erfaringer, og får faglig og sosialt påfyll.

Christoffer Gusterud_ Gusterud Bygg-2.jpg
Kåring av «Årets forhandler» under forhandler-samling i Ålesund.


VestlandsHus startet opp allerede i 1943, og er dermed en av Norges eldste huskjeder. Vi er en solid kjede som verdsetter kvalitet, godt håndverk og etterrettelighet, og vi tror dette er en medvirkende årsak til at vi i dag er en av Norges største boligbyggere. 

I dag har vi over 50 forhandlere spredt over hele landet. Sammen skaper vi hjem for våre kunder.

Hvordan er det å være forhandler i VestlandsHus?

Hvem passer det for å være forhandler?

VestlandsHus Harstadmester1: - Bygget seg stor på kort tid

Kontakt oss