Hvordan er det å være forhandler i VestlandsHus?

- Det å drive eget byggefirma i dag er som å drive med toppidrett. Som forhandler får du en verktøykasse som er tilpasset utøvere i eliteserien, sier regionsjef Ole Håvard Olsen.

Ole Håvard Olsen og Lars Atle Aase er VestlandsHus sine to regionsjefer. De er på veien hele året for å følge opp og bistå alle våre forhandlere. Slik opplever de jobben og kontakten med det store forhandlernettverket til VestlandsHus.

Hvordan er VestlandsHus som arbeidsplass?

-Den beste! kommer det kontant fra Ole Håvard. Lars Atle er enig. 

De trekker frem den familiære følelsen i kjeden som noe av det viktigste: 

- Dette er en kjede som ikke er for stor, men heller ikke for liten. Her er det vekstsambisjoner, og et ønske om å utvikle seg videre. Samtidig er de ansatte både på kjedekontoret og arkitektkontoret veldig flinke til å få alle forhandlerne til å føle seg sett. Her blir du ikke en i mengden, du kommer til å møte mennesker som kjenner deg, og vet noe om din hverdag. Vi har en relasjon til hver enkelt forhandler. Det er nok ganske unikt, sier Lars Atle.

Hva kan bedrifter som er nysgjerrig på VestlandsHus forvente seg?

- Kjeden satser knallhardt på oppfølging, både fysisk ute hos forhandleren, men også på telefon og i digitale kanaler. Kjeden har som mål å være best på oppfølging av sine forhandlere. I tillegg jobber vi dedikert med utvikling av den enkelte forhandler, alt etter hvilke mål de har for seg selv, sier Lars Atle.

Ole Håvard legger til: 

- Det å drive eget firma i dag er som å drive med toppidrett. Du er god på mye, men kanskje trenger du støtte på noen områder. Her er det VestlandsHus kommer inn. Vi kan være den støttende partneren der du trenger det. Som forhandler får du en verktøykasse som er tilpasset utøvere i eliteserien.

VestlandsHus tar seg av mange av oppgavene som du som enkeltstående bedrift må gjøre selv.  Vi forhandler gode avtaler med samarbeidspartnere og leverandører, står for markedsføring, henter inn kunder i kjøpsmodus, håndterer systemene du trenger for drive effektivt i det daglige, håndterer alle maler og dokumenter, og ikke minst: sørger for at alt er oppdatert. 

- Ikke minst har kjeden Norges fineste huskatalog, og vi tegner og utvikler vi nye hus og hytter, som er ferdig kalkulert, og klart til bruk for alle våre forhandlere, sier Lars Atle.

Hvor godt kjent blir forhandlerne?

Å utvikle samholdet mellom forhandlerne er noe som blir høyt prioritert av VestlandsHus. 

- Kjeden arrangerer flere samlinger i løpet av året, både regionalt og nasjonalt. Her har man muligheten til å bli kjent med de andre forhandlere, utveksle erfaring og knytte kontakter. Dette er noe VestlandsHus er kontinuerlig opptatt av, å skape et fellesskap blant forhandlerne. Her er vi kollegaer, ikke konkurrenter, sier Lars Atle. 

Ønsker du å vite mer om hverdagen som forhandler i VestlandsHus? Ta kontakt med en av våre regionsjefer for en uforpliktende prat.

Ole Håvard Olsen
Regionssjef Øst/Nord
Mob: 918 50 632
Mail: oleh@vestlandshus.no   
 
Lars Atle Aase
Regionsjef Vest/Nord
Mob: 905 29 118
Mail: lars.atle.aase@vestlandshus.no

Regionsjef_VestlandsHus.jpg
Regionsjefer i VestlandsHus: Ole Håvard Olsen og Lars Atle Aase.