Innkjøpsavtale med Optimera

En av de viktigste avtalene vi har, er innkjøpsavtalen.

Solid partner

VestlandsHus har innkjøpsavtale med Optimera. Dette sikrer våre forhandlere en solid samarbeidspartner; Optimera, med sine 200 utsalgssteder og regionale forsyningsanlegg rundt om i landet, er godt posisjonert til å tilby VestlandsHus sine forhandlere de beste betingelser uavhengig av hvor de er lokalisert. Selv i tider med usikkerhet rundt varetilgang har vi sett at Optimera har sikret oss gode, trygge og planlagte leveranser for å sikre våre forhandlere fremdriftsplaner på sine byggeplasser. Hos Optimera kan du handle over lager i byggevarehuset, eller direkte fra leverandører. Her får dere hjelp til å optimalisere logistikken til byggeplass. All handel er bonusbyggende.

optimera grønn leveranse.jpg


Rustet for fremtiden

Vi står stadig ovenfor nye krav til dokumentasjon, samtidig som både krav og forventninger til fotavtrykket vi etterlater oss er i stadig endring. Med Optimera som partner er vi trygg på at dette er en partner som tar krav til utvikling på alvor, og som er langt fremme i utviklingen i forhold til miljøtiltak; Optimera tilbyr grønn (fossilfri) levering av varer til byggeplass. Dette innebærer at bilene kjører på biodiesel og har elektrisk kran. Ved å opprette prosjektet ditt i handelsløsningen "MinOptimera", kan du enkelt gi prosjektet en miljøprofil allerede ved opprettelse. Så snart du har gitt prosjektet en miljøprofil vil det ikke være mulig å handle produkter som ikke oppfyller de gitte kravene.

optimera miljø.png

Bilde lånt fra Optimera

En av fordelene med å være med i en kjede er at vi forhandler avtaler på vegne av våre medlemmer - dette gir gode fordeler for alle forhandlere.