Gode systemer for arbeidshverdagen

Vi jobber med å lage gode avtaler for systemer som hjelper forhandlerne i hverdagen

Vi vet at arbeidsdagen for våre forhandlere er full av små og store oppgaver, og at tiden ofte ikke rekker så lagt som man skulle ønske. Dette vil vi hjelpe forhandlerne med! En viktig del av dette arbeidet er å ha gode systemer, og her forklarer vi kort rundt to av disse:

Salesforce
Salesforce er et skybasert system som hjelper oss å bistå potensielle kunder enklere, holde orden på kundeinformasjonen, få flere salg og gi bedre service til kundene. Ved å bruke Salesforce bruker vi teknologi til å jobbe mer effektivt, og systemet hjelper oss fremover i arbeidet med å få en potensiell kunde til å bli en reell kunde. I ett og samme kundebilde får vi all nødvendig informasjon om kunden; noe som gjør det enklere å holde oversikt.

salesforce.PNG


Kvalitetskontroll
Dette KS-systemet er laget av folk fra byggebransjen, som vet hva som fungerer ute på byggeplassen. Vi tør påstå kundeservicen er helt i toppen - her får du raskt svar på det du lurer på. All registrering skjer på en og samme plass, noe som gjør arbeidet med den enklere og mer effektivt. Her er alt fra basisfunksjoner som timeregistrering og avvik til mer avanserte moduler som ordremodul og fremdriftsplan. Modulene skal både gjøre arbeidet enklere for forhandleren samtidig som det skal bidra til at de jobber mer effektivt - og blir mer lønnsomme.

kvalitetskontroll.PNG


Dette er bare to av systemene vi jobber med i kjeden. Ønsker du å lære mer om andre verktøy vi tilbyr forhandlerne våre for å bistå til en enklere og mer effektiv arbeidshverdag? Ta kontakt med oss!