Sjekk forvandlingen fra moderne til herskapelig stil

29.04.2019
Har du funnet en planløsning som du liker veldig godt, men hustypen er av den moderne sorten, og du selv er mer glad i den herskapelige stilen?

Eller kanskje er det helt motsatt? Fortvil ikke, VestlandsHus har dyktige arkitekter som kan tegne om til akkurat det huset du ønsker deg!

Vi er alle forskjellige og har våre preferanser. Noen er kanskje fast bestemt på hva de ønsker seg og hvordan huset skal se ut. Og når de blar gjennom huskatalogen til VestlandsHus finner de noe som er i nærheten, men ikke er helt det perfekte huset de har sett for seg. Da er det lett å ta kontakt med oss og få hjelp av våre arkitekter til å tegne drømmehuset. Jo mer tydelig du er på hva du vil ha, jo lettere og raskere er det å komme frem til den rette tegningen av drømmehuset.

Tegner om fasaden til ny stil

Drømmer du om et hjem fullt av sjarm i en herskapelig stil? Eller er det de rene stramme linjene som ligger ditt hjerte nærmest? De fleste har en preferanse, og ser derfor på boliger som de helst ønsker seg i katalogene. Det kan være vanskelig å se for seg at den stilrene, moderne boligen også kan være din herskapelige drøm, men med hjelp av våre dyktige arkitekter er ikke dette noe problem.

Her har vi et eksempel på hvordan vi enkelt kan endre på fasade for å få det til å bli drømmehjemmet du ser for deg. Arkitekten vår Vemund har tatt en populær hustype fra den moderne katalogen, kalt Snønipa, og tegnet den om i en herskapelig stil. Det er akkurat det samme huset med identisk planløsning. Uttrykket blir derimot et helt annet.

Snonipa_tomodeller1125.jpg


Det fine med å bygge nytt er at man har alle verdens muligheter til å sette sitt eget preg på drømmehuset. Vi sier ofte at bare fantasien setter grenser, og med alle mulige apper og blogger som finnes i dag er det mange steder du kan finne inspirasjon.

Som regel alltid noen endringer

Ditt nye hjem skal være perfekt for akkurat deg og din familie, og mange har brukt mye tid på å kartlegge hva de ønsker seg i et nytt hus. Derfor kaller vi også katalogen vår for en inspirasjonskatalog. Vi ønsker at denne skal være et utgangspunkt som skal gi deg ideer og inspirasjon. Det er helt naturlig at de aller fleste gjør endringer på de eksisterende tegningene fra huskatalogen i større eller mindre grad - her er mulighetene mange.

Sjekk ut VestlandsHus sin forhandler på Søre Sunnmøre som bygger på en omgjort versjon av modellen Slotthø. Den nye fasaden gir et helt annet inntrykk enn den opprinnelige tegningen i den herskapelige kategorien.  

Slottho_tomodeller.jpg


Ditt drømmehjem

Når du bygger hos VestlandsHus, bygger du ikke bare et hus, men selve drømmehjemmet ditt. Vi har lyst til å hjelpe deg på veien og være en god sparringspartner. Husk at det alltid lønner seg å ta riktige valg tidlig i prosessen, og bruke litt tid på å finne ut hva du ønsker deg. Dette er ofte enklere enn å gjøre mange endringer underveis i prosessen. Det er et godt tips fra flere av våre kunder som har bygget hus hos oss.

Les mer om å ta de rette valgene tidlig i prosessen

Har du lyst til å se på mulighetene til å gjøre om på huset du liker, til et hus du virkelig elsker, og som gjenspeiler deg på alle måter? Ta kontakt med VestlandsHus, så hjelper vi deg til å tegne drømmehjemmet!