Falketind

Velkommen til oss

ASW Bygg AS er en sentralt godkjent mesterbedrift, basert i Bergen, og kjent for å være en trygg og solid leverandør av håndverkertjenester til privatpersoner og bedrifter. Selskapet tar på seg alle typer oppdrag, herunder eneboliger/ leiligheter, oppdrag for borettslag og sameier, næringsbygg og offentlige bygg. Vi er en dreven "rehab-maskin", men arbeider også med nybygg. ASWB opptrer som oftest som totalentreprenør, men utfører oppdrag innen alle typer entrepriser.

Ved bruk av dyktige håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på ethvert prosjekt, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med solid etter-dokumentasjon. Med bred fagkompetanse dekker vi hele spekteret; fra mindre snekkerarbeider og finsnekkeri til komplette rehabiliteringer i henhold til gjeldende forskrifter og godkjennelser. Alle våre håndverkere er fast ansatte.

Kvalitet og seriøsitet er meget viktig for oss - spesielt i en bransje som sliter med et tidvis frynsete rykte. Dette stiller bare enda større krav til oss, noe vi beviser ved å arbeide kontinuerlig med våre godkjennelser, sertifikater og HMS-system. ASWB er godkjent for ansvarsrett (Sentralt Godkjent) samt er en registrert Mesterbedrift. For oss er kompetansebygging en kontinuerlig prosess. Dette er grunnen til at vi årlig deltar på ulike kurs og kompetansehevende tiltak på flere nivåer i selskapet. Vår tørst etter kunnskap skal komme våre kunder tilgode. Velg derfor kun godkjente håndverksbedrifter!

Med meget solide referanser i Bergen og omegn er vi der for å bygge nettopp dine verdier. For oss handler det om å levere til rett tid og til avtalt pris. Forventninger er til for å overgås, også innenfor vår bransje!

 

Håndverk

“Håndverk” handler for ASWB om kunnskap og forståelse av både redskaper, prosess, materialer og tradisjon. I det å se fremgang i et opprinnelig kaos. Stolthet i det å levere. Håndverk for oss handler også om nærhet til naturen, og best mulig utnyttelse av lokale ressurser og byggekunst. Ethvert oppdrag er unikt når det kommer til byggekunst. Med noe unikt følger stolthet. Stolthet knyttet til nettopp vårt håndverk. Denne filosofien er bærebjelken i ASWB og vår arbeidsutførsel. Resultatet, det kommer kunden til gode.