Vil du eie din egen huskjede?

Vi i VestlandsHus ønsker flere bedrifter inn i familien, og kanskje kan din bedrift bli en av dem? Vi ser også på mulighetene til å starte opp bedrift sammen med deg.

VestlandsHus søker bedrifter som ønsker reell innflytelse og som ønsker være medeier i sin egen huskjede. Gjennom markedets beste innkjøpsordning, grundig prosjektering og kraftfull markedsføring har vi siden 1974 bidratt til å skape sterke lokale bedrifter.

Vi ønsker deg som har byggfaglig kompetanse og har jobbet med salg, og som vil fortsette med det - men i egen bedrift. Du vil nyte godt av den trygghet og støtten som følger ved å inngå i et felleskap, samtidig som du får ansvaret for å utvikle VestlandsHus i din region

Vi skal videre. Hvis du vil være med oss å bygge fremtiden, så ber vi deg å ta kontakt.

Her kan du lese mer om hva du kan oppnå som forhandler av VestlandsHus

Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller – som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. En bolig som er ideell når du flytter inn – og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer.