Herskapelige hus

06.11.2020
Liker du det herskapelige uttrykket på et hus? Da kan du lese videre om de flotte og herskapelige husmodellene VestlandsHus har i sitt sortiment.

I tillegg til moderne og tradisjonelle husmodeller, leverer VestlandsHus også herskapelige husmodeller i flere fasonger og størrelser. Sammen med din boligrådgiver kan du også tilpasse husmodellen du har forelsket deg i til å passe perfekt til dine behov og ønsker, og ikke minst, til din tomt.

Les også: Hvor stort hus vil du ha?

VestlandsHus sine herskapelig husmodeller rommer alt fra 160 til over 500 kvm, men her kan vi gjøre tilpasninger akkurat slik du ønsker. Vi har dyktige arkitekter som hjelper deg å tilpasse huset slik du ønsker det. 

Om du for eksempel finner en moderne husmodell du liker, kan våre arkitekter tegne det om til en herskapelig stil dersom du heller foretrekker det. Under ser du et eksempel der Snønipa er tegnet om fra et moderne til et herskapelig uttrykk på fasaden. 

Snonipa_tomodeller1125.jpg
Vi har dyktige arkitekter som kan endre både planløsning og fasade på din drømmebolig.


Les vårt intervju med interiørarkitekt Elise Gusterud om hva som kjennetegner den herskapelige stilen.

Les også: Herskapelige Slotthø ble moderne ved havet

Stor husmodell

Med sine 531 kvadratmeter er Skardstinden den største husmodellen til VestlandsHus, og her snakker vi herskapelig fra A til Å. Dette huset vil gi deg det du trenger, og litt til. 

Når du entrer den store hallen møter du synet av en nydelig trapp som deler seg mot både høyre og venstre oppe i andre etasje. Med egen lydisolert hjemmekino, samt kontor og loftstue i to soner i andre etasje, blir det enkelt å underholde både voksne og barn. 

For den som er glad i å lage mat, kan Skardstinden friste med både et flott hovedkjøkken med peis ut mot spisestuen, og i tillegg et grovkjøkken og tilhørende kjølerom. Med stue, tv-stue, loftstue og syv soverom har man god plass til det meste. 

Skardstinden_gangogkjokken.jpg
Praktfulle Skardstinden med en flott entré (t.v) og et stort og åpent kjøkken. 


Staselige balkonger

Mohns Topp, Karitinden, Skardstinden, Storhøa og Slotthø har alle staselige balkonger som er typisk for den herskapelige stilen. Stilfulle søyler hører også med dersom du har en balkong. 

Slottho_kveld_1125.jpg
Slotthø med staselig balkong og stilfulle søyler.


Hus med integrert garasje og walk-in garderobe

Bjørkehornet med sine 313 kvm har stor garasje inkludert i plantegningen, med plass til to biler. Huset har utnyttet arealet godt, og med store vindu får du godt med lys inn. Det er tegnet inn fem soverom, ett med walk-in garderobe og ett med garderobeløsning bak sengen. Bjørkehornet byr på romslige bad og et stort vaskerom med bod hvor klær og utstyr enkelt kan organiseres. 

Bjorkehornet_1125.jpg
Bjørkehornet med integrert, dobbel garasje.


Vaskerom med egen utgang

Tronfjellet er en husmodell med effektiv arealutnyttelse som gir deg mye hus for pengene. Verdt å merke seg er en egen inngang til vaskerommet, som igjen har inngang til kjøkkenet. Meget praktisk når du f.eks kommer hjem fra en treningsøkt, og ikke minst er det praktisk for småbarnsfamilier, der barna kan gå rett inn på vaskerommet på regnværsdager. 


Åpen løsning tilrettelagt for aktiviteter og hygge

Slotthø, med hele 3 bad og 5 soverom, har også egen utgang fra vaskerom. I tillegg utmerker denne husmodellen seg med stue, spisestue og kjøkken i en herlig åpen løsning, som strekker seg langs hele første etasjes lengde. Her kan både voksne og barn boltre seg med mat, aktiviteter og hygge. Et naturlig samlingspunkt for familien.

Slotthø har dessuten, sammen med Storhøa, soverom med eget bad. En drøm for mange!

Storhoa_1125.jpg
Storhøa har det som mange drømmer om; et soverom med inngang til eget bad.


Drømmen om nytt hus

Noe annet mange drømmer om, er rett og slett å kunne flytte inn og nyte tilværelsen i et nytt hus. Et hus formet etter egne ønsker og behov. Den drømmen forstår vi godt, og den kan vi være med på å virkeliggjøre. For eksempel med en av våre herskapelige husmodeller.


Er det den herskapelige stilen du også drømmer om? Våre boligrådgivere står klare til å slå av en boligprat.