Bestiller du et hus, får du et hus...eller?

26.02.2018
I Norge blir det gjort byggefeil som koster ca.15- 20 milliarder kroner, hvert år. Dette skaper utrygge forhold for både huskjøpere og husbyggere. Hvordan vet du at ditt hus er sikkert og bygd etter de forskriftene som finnes?

Kvalitetssikring i praksis

For å vite at huset du bygger er et hus du trygt kan bo i, er det viktig å vite at de som har ansvaret for å sette det opp har gode rutiner for planlegging, gjennomføring og kontroll av utførelsen. I VestlandsHus-kjeden sikrer vi kvaliteten gjennom høy kompetanse og god kvalitet i alle ledd. Vi har bygget boliger i over 40 år, og har utfordret oss selv på at boligene skal tåle det tøffe klimaet på Vestlandet. Slikt blir det bra hus av!

Håndverkere med kjærlighet for faget

Kunnskap om byggteknikk er nøkkelen til ditt fremtidige hus. Har man kunnskapen om byggteknikk og ikke minst bygningens fysikk, vil man kunne bygge sikrere og i tillegg forebygge skader. Nye hus i dag er svært energieffektive og tette, noe som fører til at små feil kan få store konsekvenser. I VestlandsHus bruker vi håndverkere som har kjærlighet for faget sitt, og som brenner for å levere ditt hjem!

Stødige forhandlere

Et annet punkt som er viktig, er at kommunikasjonen mellom de ulike aktørene som er med i en byggeprosess, er god. Med god kommunikasjon kan man spare både penger og tid. Som boligleverandør sørger vi for en gjennomtenkt prosjektering som gir et godt grunnlag for at forhandlerne våre skal kunne gjøre en så god jobb som mulig.

Dine behov kommer først!

Vi setter boligkjøperens behov først ved å sette oss grundig inn hva de ønsker, levere det vi har lovet med skikkelighet og kvalitet i alle ledd gjennom hele byggeprosessen.

Meld deg på vår Boligskole, og få tilsendt nyttige, inspirerende artikler sammen med gode råd!

Sukkertoppen er en husmodell med et vakkert ytre, samtidig som det er svært innholdsrikt .
Sukkertoppen er en husmodell med et vakkert ytre, samtidig som det er svært innholdsrikt .