Bladet - Eksotisk, nyskapende og funksjonelt!

21.02.2017
Velkommen inn i Bladet, vår nyeste husmodell i VestlandsHus-katalogen! Bladet skiller seg litt ut fra det tradisjonelle, og har med seg elementer og detaljer fra andre deler av verden.


Våre arkitekter har hentet inspirasjon fra sydligere strøk, slik at den eksotiske, luksuriøse følelsen fremstår som naturlige deler av et funksjonelt, norsk hjem. Det er rett og slett et hus for deg som vil ha noe ikke mange andre har.

Rette linjer, moderne detaljer


Rette linjer, store vindusflater og mye boltreplass både inne og ute.

Dersom vi ser på fasaden mot sør, ser vi at den gir et moderne uttrykk samtidig som det er mange praktiske løsninger. Den store, overhengende altanen i front, byr på muligheter for overbygd terrasse på hovedplan. Noe man ikke kan forakte, dersom værgudene ikke skulle spille på lag. I tillegg er det tegnet inn en pergola oppe på selve altanen, som gir mulighet for tett overbygg også der. Her kan man nyte både utsikt, kaffe eller en god sensommermiddag.Hall med vindu over to plan


Inngangspartiet som fører inn til den store, lyse og luftige hallen.

Går vi rundt på andre siden av huset, finner vi et praktfullt inngangsparti. Når man kommer inn døren, vil den gode takhøyden ønske deg velkommen inn i denne gjennomførte eneboligen. Det store vinduet over inngangsdøren sørger for at det slippes inn mye lys, noe som gir ekstra romfølelse. I inngangshallen er det gode muligheter for oppbevaring og garderobe, slik at det er lett å holde oversikten i en ellers hektisk hverdag.Dekker alle behov

Ser vi på resten av første etasje, inneholder den mer enn man egentlig kan ønske seg. Til høyre innenfor inngangsdøren ligger et relativt stort vaskerom, med egen bod tilknyttet seg. Boden gjør at man slipper et overfylt vaskerom, og den letter organiseringen av både tøy og vaskeutstyr. Vaskerommet har også egen dør inn fra den doble garasjen som ligger i bakkant av huset. Garasjen har egen teknisk bod i tillegg til en sportsbod. Her kan den moderne familie enkelt holde orden på både verktøy og sportsutstyr.


Hovedsoverom med walk in-garderobe

Hovedetasjen inneholder også et romslig bad, og et stort hovedsoverom med egen walk in-garderobe. Her kan man skape den garderoben man alltid har ønsket seg, og samtidig ha full kontroll på innholdet. En annen luksuriøs detalj, er at man har egen utgang til terrassen fra hovedsoverommet.


Innholdsrike allrom


Svært innholdsrikt kjøkken, med åpen løsning mot stuen.

I front finner vi et meget innholdsrikt kjøkken og egen spisestuedel, med åpen løsning mot den store stuen. Kjøkkenet byr på alt man trenger for å kunne være mesterkokk i eget hjem. Med et så flott kjøkken, vil selv den enkleste hverdagsrett bli presentert som et nydelig gourmetmåltid. God benkeplass, gjør bakingen til en lek for både store og små.

Stuen kan enkelt deles inn i soner, slik at man kan være mange sammen uten å føle at det er trangt. Med store vindusflater slippes det inn mye lys, og man kan nyte naturen utenfor. Egen utgang ut til den overbygde terrassen, forlenger også stuedelen når temperaturen ute tillater det.


Underholdning i 2.etasje


God planløsning i andre etasje, som gir mange muligheter.

Går man opp den lekre trappen fra hallen, kommer man direkte opp til loftstuen i andre etasje. Her oppe er det nok av boltreplass, slik at både barn og voksne kan bli underholdt. Hva med en egen lesekrok, hvor man har mulighet for både musikkanlegg og gode bokhyller? I den andre enden av loftstuen kan man lage til en egen medie-krok. Her kan barna ha venner på besøk, se film eller spille spill. Mulighetene er mange. Med egen utgang til den store altanen, kan man underholde gjester både inne og ute.


Gode løsninger

I bakkant ligger det to gode soverom, og det er verdt å merke seg at begge har egne utganger til altanen utenfor. Rommenes størrelse gjør at de enkelt kan tjene andre formål, som kontor, hobbyrom eller lignende. Andreetasjen har også et stort bad, hvor det er tegnet inn en skillevegg bak toalettet. Den gjennomgående dusjen, gjør at man får spa-følelsen i de ellers så stressende morgenrutinene. Som kronen på verket, har også andre etasjen et større soverom, hvor man har egen utgang til altanen. Med pergolaen utenfor soveromsvinduet, blir sydhavsfølelsen et faktum.


Snertne detaljer


Arkitektene har fått inn hverdagsluksusen, som flere kan unne seg.

Arkitektene bak denne husmodellen trekker frem det gode lyset, og den lune stemningen man får i alle rom. Store vindusflater som bryter opp og kompletterer stilen på bygget, er med på å ramme inn utsikt og slippe naturen inn i rommene. Her skal man føle at man unner seg selv det lille ekstra, samtidig som man har gode muligheter for organisering, underholdning og avslapping.