Breitind - alt du trenger på en flate

28.03.2023
"Vi ville designe et hus som kunne passe både for barnefamilien og for kundene som ser etter et hus de kan bo i livet ut. Breitind er et slikt hus! Det er både praktisk og lekkert med sin særpregede silhuett," sier Vermund Holvik i VestlandsHus Arkitekter.


Bestill den helt nye huskatalogen her!


Breitind er designet for å være like stilfullt både fra innsiden og utsiden. Den nordiske stilen kommer virkelig til sin rett her, og den gjenkjennelige silhuetten gir huset masse særpreg. Den mønte himlingen og de store vinduene gir innsiden et luftig og lyst miljø. Her er det godt å leve! Huset har alt du trenger på en flate, noe som gjør at dette er et hus du kan leve godt i hele livet. Det finnes også en loftstue, som kanskje er ekstra praktisk for barnefamilier som trenger litt ekstra plass. Med et bruksareal på 170 kvadratmeter er det plass til alt man trenger. Det er spesielt lagt vekt på store oppholdsrom, som skapt for å samle nære og kjære.

Breitind er designet med massevis av smarte og gjennomtenkte detaljer; fra utsiden har du direkte tilgang til vaskerommet, og deretter videre inn på kjøkkenet. Tenk så praktisk å ta handleposene direkte fra bilen og inn på kjøkkenet! Bod tilknyttet kjøkkenet, og eget garderoberom ved inngangen, samt sportsbod direkte ved inngangen er detaljer som er like viktig for småbarnsfamilien som for de som forbereder seg til pensjonisttilværelsen. Huset har tre soverom, hvor hovedoverommet har en touch av hverdagsluksus med egen walk in-garderobe og direkte adkomst til uteområdet.

Bestill den helt nye huskatalogen her!

voksne - artikkelbilde.png