Et hjem å bli glad i

12.05.2016
Været pisker mot ansiktet ditt, du kjenner kulden trenge inn gjennom den ellers så vindtette jakken. Ute i havgapet ser du den kjente, mørke horisonten komme veltende innover mot fastlandet.
Du hutrer, trekker jakkekragen opp mot ørene, og går mot huset ditt. Idet du lukker døren bak deg, kjenner du varmen fra peisen og hører de velkjente huslydene komme mot deg. Det er trygt, varmt og vindstille, du er endelig hjemme.

Hva er det som skaper denne atmosfæren? Et hus er ikke nødvendigvis bare et hus; det er ditt hus og det er din trygge havn. For at du skal kunne få denne følelsen, har vi i VestlandsHus helt siden 1974 hatt fokus på kvalitet, trygghet og høy standard. Den trygge, gode basen et hus kan være, avhenger ofte av at planene og rammene rundt husbyggingen er godt gjennomarbeidet. Det kan vi i VestlandsHus hjelpe deg med, og det er dette vi i VestlandsHus er opptatt av.

Testet i vest

Vi vet alle at været på Vestlandet kan være innom hele værskalaen i løpet av én og samme dag. Dette kan i noen tilfeller by på store utfordringer, og for noen kan det skape store frustrasjoner. For oss i VestlandsHus er disse utfordringene noe vi bruker til vår fordel. Helt fra starten av vår over 42 år lange fartstid med husbygging, har vi hatt fokus på å levere robuste og kvalitetssikrede hus. Hus som tåler kraftige vindkast til strålende sol. Ved å ha testet våre hus i alle disse årene i ekte, friskt vestlandsvær, så vil huset være din trygge base. Med eksempelvis dobbel vindtetting og kvalitetsmateriale på utsiden, vil du kunne nyte sjarmen av mye vær ute, med total ro inne. Len deg tilbake, med kakaoen i hånden og la oss ta oss av de ytre rammene rundt din trygge base.

Trygghet og kvalitet

For å skape en god ramme rundt boligdrømmen, fokuserer vi på en god plan og byggeprosess. I VestlandsHus jobber vi for å holde høy standard, både på våre konstruksjoner, tegninger og byggemåte. Vi firer aldri på kravene, heller motsatt. Det er viktig for oss å levere gode, gjennomarbeidede planer, som er etter de ønskene og behovene du har. Du sitter med drømmen, og vet hva som skal til for at dette blir slik du ønsker. Vi sitter på kompetansen, og vet hvordan vi skal gjennomføre gode byggeprosjekter. Gjennom et tett samarbeid i planleggingsfasen, så vil dine drømmer bli virkelige. Våre samarbeidspartnere deler også våre verdier, og vi har fokus på at våre byggevareleverandører etterkommer vår standard og dine ønsker. Vi lever av å oppfylle husdrømmer og skape gode boliger.

For oss er ikke et hus bare et hus, det er ditt hus. Og vår jobb er ikke ferdig, før du lukker døren bak deg og tenker; «endelig hjemme»!