Form din drømmebolig i 3D

26.03.2018
Hos VestlandsHus kan du med hvilken som helst husmodell tegne om planløsningene, se hvilket kjøkken og bad som vil passe best inn, og til og med møblere huset i 3D.

Det er mange spørsmål som dukker opp når man skal bygge hus. Det kan være større spørsmål knyttet til planløsninger, som for eksempel å flytte eller ta bort en vegg for å skape større romfølelse, eller det kan være mindre, men vel så viktige, spørsmål. For eksempel om et rom hadde blitt finere med fliser på gulvet istedenfor parkett, eller om du skal være vågal å tørre å ta en sprek kontrastvegg på stua.

Vi i VestlandsHus ønsker å gjøre husprosessen enklest mulig for våre kunder. Derfor kan du finne ut av alle slike spørsmål på vår nettside.  

Se video her om hvordan tegneverktøyet fungerer her:

Slik gjør du det

Klikk deg inn på den husmodellen du ønsker å jobbe med. Oppe til venstre velger du tegneverktøy. Da åpner planløsningen seg i et program som heter RoomSketcher og det er bare å slippe fantasien løs.

Du kan flytte, ta bort eller legge til vegger og vinduer, og eksperimentere med ulike materialer på gulv og vegger.

I tillegg ligger det et stort utvalg møbler i programmet som du kan plassere hvor du vil i huset. Her kan du virkelig få prøvd ut hvilken peismodell som blir finest, hvor mange stoler det blir plass til rundt spisestuen eller om det blir bra med en hylleløsning på kjøkkenet.

Det er til og med lagt inn 11 ulike bilmodeller, slik du kan se hva du kan få plass til i garasjen.

Ta en virtuell tur

Når du har fått alt på plass, kan du trykke på 3D-knappen og ta deg en virtuell tur gjennom din nye drømmebolig.

Du kan enkelt ta snapshots av de rommene du har endret ved å bruke kameraikonet. I tillegg ligger det et bildegalleri, samt plantegninger og 360-visninger klare til nedlasting i mediegalleriet. Slik blir det enkelt å dele planleggingen og få innspill fra venner og familie.

Med VestlandsHus sitt tegneverktøy får du en unik mulighet til å detaljplanlegge din neste bolig.
Med VestlandsHus sitt tegneverktøy får du en unik mulighet til å detaljplanlegge din neste bolig.