Hus med valgmuligheter - Hva passer deg?

01.07.2024
I VestlandsHus sin siste huskatalog finner du en rekke husmodeller som har fått en helt ny grad av fleksibilitet, enten det er i form av størrelse, innhold eller stil.

I VestlandsHus har vi alltid gjort mye spesialtilpasninger for å skape drømmehuset til husbyggere rundt omkring i landet. For å tydeliggjøre fleksibiliteten til våre husmodeller enda mer, har flere av husene nå blitt designet i ulike versjoner. 

Vi håper dette vil gjøre det enklere for deg som husbygger å forstå hvordan husmodellene kan tilpasses dine spesifikke ønsker og behov. 

Velg mellom 1 og 2 etasjer

Skopphornet er en ny husmodell hvor du får en rekke valgmuligheter.

Denne husmodellen kan bygges slik at du får alt på en flate, eller over to etasjer, om du trenger litt mer plass. Velger du å bygge to etasjer er det mulig å la kjelleren stå uinnredet dersom du ikke trenger arealet med en gang du flytter inn. 

Det å bygge hus hvor deler av det ikke blir innredet før på et senere tidspunkt, er en fin måte å få spredt kostnadene over en lengre tidsperiode. Dette  gjør det også enklere å få budsjettet til å gå opp. Å bygge hus med uinnredede soner var mye mer vanlig før her til lands, og det er fortsatt noe som blir mye gjort i andre land som Sverige og USA. 

Skopphornet er også tilpasset i to ulike varianter hvor du kan velge om du vil bygge med garasje eller utleieleilighet, samt du kan velge om du ønsker skråtak eller flatt tak. 

Skophorn-1125x560.jpg

Ferdig eller uinnredet overetasje

Eidshornet er en annen husmodell som kan bygges med uinnredet loft. 

Denne nordiske husmodellen er et praktisk familiehus som også passer til å bygges i kjede. Det passer fint for familier i etableringsfasen som kanskje ikke har behov for loftsarealet per dags dato, men som kanskje ønsker seg en loftstue eller andre spesifikke rom etter hvert som ungene blir eldre.

Eidshornet-1125x560.jpg

Hus med eller uten utleie

Karitinden er et av våre mest populære klassiske hus. Her kan du velge om du ønsker å bygge med eller uten leilighet i kjelleretasjen. 

Å bygge hus med utleie er en løsning mange tyr til for å kunne bygge drømmehuset. Ved å leie ut deler av huset ditt kan du få høyere lån av banken, noe som igjen kan gi deg litt mer spillerom når du skal skape ditt nye hjem.

Karitinden-1125x560.jpg


Klassisk eller nordisk fasade

Den klassiske husmodellen Slotthø var utgangspunktet for den nye husmodellen Klovtinden. Mye av innsiden er lik, som for eksempel romslige soverom, stor loftstue, flere bad og vaskerom med egen utgang. 

Men til forskjell fra klassiske Slotthø har Klovtinden fått et mer nordisk preg utvendig, med mørkere treverk og vindu med strammere linjer og mørkere fargetone.

Slotthø-1125x560.jpg

Alle hus kan tilpasses

Husk at alle husmodellene du finner hos VestlandsHus bare er et utgangspunkt, og at de endringene som er nevnt i denne artikkelen ikke bare er forbeholdt den spesifikke husmodellen, men kan brukes på andre hus også. 

Vi ønsker å være din sparringspartner som aktivt hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. 

Her kan du laste ned VestlandsHus sin nyeste huskatalog med over 30 husmodeller som du kan ta utgangspunkt i når du skal forme ditt drømmehjem.