Hyllingen - kompakt hverdagsluksus

28.03.2023
"Vi ser et behov for hus som passer godt for familier, hvor det er mange soverom uten altfor mange kvadratmeter. Hyllingen har i tillegg "det lille ekstra", så dette tror vi vil bli godt mottatt i markedet" sier Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus.

Med sine 139 kvadratmeter har Hyllingen hele fire soverom og to oppholdsrom. Det er lagt vekt på at dette skal være et innholdsrikt hus, perfekt for familier.

 "Likevel har vi lagt inn flere detaljer som gir litt wow-faktor" sier Vermund Holvik i VestlandsHus Arkitekter. "Her er det dobbel takhøyde i oppholdrommet i hovedetasjen, noe som får huset til å virke luftig. I tillegg er det store hjørnevinduet en fin detalj som gir masse herlig lys, og god tilknytning til naturen utenfor. Vi har også tenkt på det praktiske, så Hyllingen har masse oppbevaringsplass, og det kan man aldri få for mye av" sier Vermund med et smil.  Fra oppholdsrommet i hovedetasjen er det direkte adgang til uteplassen, noe som gjør den lett tilgjengelig; her er det enkelt å nyte helgefrokosten eller hverdagsmiddagen. Inngangspartiet er overbygd og vanskerommet ligger praktisk plassert direkte ved inngansdøren.

familie - artikkelbilde4.png