Lifjell - en modernisert klassiker

28.03.2023
Visste du at Lifjell er en modernisert utgave av en av våre eldste husmodeller; det typiske 70-tallshuset som har lang tradisjon i Norge. Dette er en velprøvd hustype som nå fortjente en modernisering for å møte behov og ønsker fra dagens boligkjøper.

Tidene endrer seg, og boligkjøpere i dag ser etter andre kvaliteter enn det man kanskje gjorde før. Vi har derfor modernisert Lifjell med luftigere løsninger som større takhøyde og åpne løsninger i oppholdsrommene. Dette gir en god flyt mellom de forskjellige sonene og inviterer til sosialt samvær. Større vinduer gir masse naturlig lys, og vinduet i trappen som strekker seg opp i taket er en ekstra fin detalj. Huset har et bruksareal på 157 kvm og har plass til hele storfamilien med sine fire soverom og en ekstra kjellerstue som er perfekt for barna når de vil omgås med vennene.


"I tillegg til å være et moderne hus som bør være praktisk for mange som skal bygge seg nytt hus, kan dette også være en inspirasjon for de som kanskje skal rehabilitere et eldre hus. Her ønsker vi å kunne gi gode ideer til hvordan en rehabilitert hus kan se ut når det er modernisert," sier Trond Erik Skarshaug, konsernsjef i VestlandsHus.

familie - artikkelbilde.png