Når en trapp ikke lenger bare er en trapp

28.03.2017
Hvor er jakka mi? Hvor satte vi kofferten? Hvor skal jeg sitte for å få litt fred og ro? Svaret er enkelt; Under trappa!

I dagens nye hus er mange av løsningene nøye planlagt. Som husforhandler tenker vi hele tiden hvordan du som kunde skal få mest mulig ut av de kvadratmetrene du har tilgjengelig. Samtidig som de skal utnyttes til det fulle, skal de også tilpasses behovene til de som skal leve i huset. Og det er ikke nødvendigvis få behov som skal dekkes.

Prioritere arealet på oppbevaringsplass?

Selv om man kan gjøre mye med planløsningen i et hus, er det likevel alltid et spørsmål om hvor mye man trenger av oppbevaringsplass. Mange velger å prioritere areal på alt annet enn bodplass, selv om vi egentlig trenger å ha en plass å oppbevare alt vi eier. Vi i VestlandsHus får ofte spørsmål om hvordan man kan få til en funksjonell gang, hvor man både kan organisere klær, lagre sesongtøy og ha plass til alt man bruker “nå og da”.

Stryntrappa - Plass til mer

Heldigvis finnes det firma som vi samarbeider med, som hjelper våre kunder til å se løsninger også utenom det vi kan utrette med vår fintegning på kvadratmetre. Leverandører som ser våre kunders behov, og lager produkter som lett kan tilpasses den enkelte kunde. En av disse leverandørene er Hagen AS, en dedikert produsent som leverer Stryntrappa. I tillegg til å levere kvalitetstrapper som skreddersys til hver enkelte kunde, er Hagen AS levende opptatt av å produsere løsninger som letter hverdagen til sine kunder.

Detaljer_Fauna_bod.jpg
Stryntrappa - Plass til mer, er en serie med spesialtilpassede tilvalgsløsninger for oppbevaring under trapp. Avbildet: Stryntrappa Bod, Stryntrappa Garderobe og Stryntrappa Kontor.

I den forbindelse har Hagen AS, i samarbeid med Hareide Design, nå kommet med en helt egen serie med tilvalgsløsninger; Stryntrappa - Plass til mer. Tilvalgsløsningene er meget stilfulle og dekker tre ulike områder arealet under trappa kan brukes til; garderobe, kontor og bod.

Stryntrappa Garderobe

Garderobe_Berg.jpg
Stryntrappa Garderobe hjelper deg å organisere gangen, og den gjør arealet under trappen funksjonelt og stilfullt. Avbildet: Garderoben her vist på Stryntrappa Berg.

Hvor mange har ikke kjent på frustrasjonen over å aldri ha helt kontroll over klær, sko og diverse utstyr i gangen? Med Stryntrappa Garderobe, kan man enkelt organisere klær, sko og mere til. Ved hjelp av en helt egen løsning med både hyller, garderobestang og skapdører, vil man enkelt kunne benytte de ellers ubrukte kvadratmeterne under trappen til en stilfull garderobe. Garderoben tilpasses kundens behov, og selv de minste i huset kan holde orden på eget tøy ved hjelp av egne hyller og oppheng i riktig høyde. Som en ekstra bonus, vil man som regel få plass til en liten bod bak garderoben. Den kan brukes til å stue vekk for eksempel kofferter, slalåmstøvler eller annet utstyr man ikke bruker så ofte.

Garderobe_Foss_ny.jpg
Stryntrappa Garderobe bestilles i farger som passer til Stryntrappa trapp. Frontene leveres i hvitt, mørk grå og lys grå. Hyllene leveres i hvitt. Avbildet: Garderoben her vist på Stryntrappa Foss.

Stryntrappa Kontor

Kontor_Foss.jpg
Hvorfor ikke benytte det ellers støvsamlende arealet under trappa til en delikat og funksjonell arbeidsplass for store og små? Avbildet: Kontorløsningen her vist på Stryntrappa Foss.

Det er ikke alle som prioriterer areal til kontorplass, når de tegner nytt hus. For noen føles det unødvendig å bruke av dyrebare kvadratmetre, til noe som man ikke nødvendigvis ha. Selv om man kan ha egne pulter på barnerommene, så er det ikke til å komme unna at det hadde vært deilig å ha en arbeidsplass, som i tillegg ser bra ut interiørmessig. Stryntrappa Kontor får arealet under trappa til å gi deg lyst til å arbeide. Om det er leksearbeid, hjemmekontor eller bare en tegning til bestemor spiller ingen rolle. Denne kontorplassen rommer alt. Bred bordplate, med innfelt stikkontakt og egen åpning langs veggen for ledninger og kabler, gjør at man enkelt kan holde orden i sysakene. Når man i tillegg får hyller over bordplaten, og egne oppbevaringsskap til f.eks. printer eller papir, blir det enkelt å holde kontorplassen ryddig til enhver tid.

Kontor_Fauna.jpg
Bordplaten og hyllene leveres i samme utførelse som trappen. Frontene på skapene leveres i hvitt, lys grå og mørk grå. Avbildet: Kontorløsningen her vist på Stryntrappa Fauna.

Stryntrappa Bod

Bod_Berg.jpg
Flere løsninger er mulig også med Stryntrappa Bod. Inkludert her er også LED-belysning og én hylleseksjon. Avbildet: Bodløsningen her vist på Stryntrappa Berg.

Selv om man har minimalistisk stil, er det ikke alltid man eier minimalt med ting. Denne bodløsningen hjelper deg å lagre de sakene du ikke bruker daglig. Stryntrappa Bod tenker ut organiseringen for deg, og du kan enklere se løsninger som gjør din lagring smartere. Det er lett å organisere bedre, når man kan utnytte plassen maksimalt. Her kan man velge hva som passer best etter det behovet man har, og hvilken løsning man liker.

Bod_Foss_og_Fauna.jpg
Stryntrappa Bod gjør det mulig å organisere dine ting både etter høyde, lengde, og med esker, hyller eller oppheng. Alt etter hva du som kunde foretrekker. Avbildet: Bodløsningen her vist på Stryntrappa Foss og Stryntrappa Fauna.