Ny markedssjef i Vestlandshus

03.09.2018
Maria Gauffin er ansatt som vår nye markedssjef og er klar for å ta fatt på jobben med å gjøre Vestlandshus, som merkevare, enda sterkere.

Maria kommer fra stillingen som senterleder ved Ålesund Storsenter, og har tidligere jobbet i Falck Redning i ulike stillinger. Hun har lang erfaring innen salg og markedsføring og har en mastergrad innen markedsføring i ryggen.

Sterk relasjonsbygger

- Jeg gleder meg veldig til å starte i jobben som markedssjef. Vestlandshus fremstår overraskende fremtidsrettet til å være i boligbransjen. De tenker annerledes og utenfor boksen. Det liker jeg. Dette er en fantastisk spennende utfordring for en som brenner for å skape flotte hjem, sier Maria Gauffin.

Vestlandshus har en visjon om å ha Norges mest fornøyde boligkunder, og vi har tro på at vi ikke bare bygger en bolig, men skaper et hjem. Det er derfor viktig for Vestlandshus å holde seg oppdatert på markedet, og vi ønsket oss en sterk relasjonsbygger som forstår dagens kunder.

Merker stor vekst

- Vi er svært fornøyd med å få en så fremtidsrettet markedssjef med på laget. For å holde oss oppdatert søkte vi etter markedskompetanse fra bransjer som ligger foran vår egen. Da var Maria med sin ferske erfaring fra retail perfekt. Vi gleder oss stort til å modernisere og profesjonalisere markedsarbeidet til Vestlandshus enda et hakk sammen med henne, sier daglig leder Lars Erik Vinje.

Vestlandshus har brukt de siste 18 månedene på å rigge bedriften for fremtiden, og merker nå effekten gjennom sterk vekst. Målet er en dobling av antall produserte boliger i 2018. Det nye kundetilfanget skal ikke gå på bekostning av kvaliteten. Målet er fortsatt å ha Norges mest fornøyde boligkunder, og å tiltrekke seg boligbyggere som skaper seg hjem, ikke bare bygger bolig.

Maria begynte i stillingen i september. Velkommen med på laget!