Populære husmodeller med sjel

26.12.2016
Enten du liker det rene og klassiske, eller mer moderne og funkis, har VestlandsHus husmodeller til enhver smak.

Vi har klare tall på hvilke husmodeller som er mest populære hos våre kunder, og her får du en liten smakebit av topp tre fra vår huskatalog. Det beste med husmodellene våre? De kan tilpasses dine behov og din smak!

Saudehornet - Sveisen sveitser

Dette sveitserinspirerte huset har mange muligheter i seg. Med sine flotte håndverksmessige detaljer, får man følelsen av at det er et hjem fra første øyekast. De to etasjene inne i huset rommer det man trenger for å bo godt. Med loftstue og fire store soverom i andre etasje, kan man både være sosial med venner og familie, og man kan roe helt ned i sin egen seng. I tillegg har andre etasje et romslig bad, slik at kveldsstellet blir en lett affære. På hovedplan finner man både en romslig og koselig stue, i tillegg til kjøkken med plass til spisebord, wc, vaskerom og sportsbod. En skikkelig bonus er det, at det er egen inngang til sportsboden utenfra. På den måten trenger man ikke ta skitne sko og klær hele runden igjennom huset etter søndagsturen.

Slotthø - Majestetisk og stødig


Slotthø er en majestetisk og innholdsrik husmodell, som kan tilpasses enhver livssituasjon.

Førsteinntrykket av dette huset er at det er et majestetisk hus, samtidig som det har et hjemlig uttrykk. Når man kommer inn i Slotthø, får man en fantastisk følelse av rom og luft. Hele førsteetasje har åpen løsning, med stue, spisestue og kjøkken. Her kan man underholde gjester, nyte en utsøkt middag eller bare slappe av i sofaen. Går man opp en etasje, kommer man til en loftstue som åpner mot balkongen. Hvorfor ikke nyte utsikten, samtidig som du synker ned i sjeselongen? På begge sider av loftstuen er det soverom og bad. Med et større soverom som har eget bad og walk-in garderobe, får man det privatlivet man behøver i en ellers travel hverdag. I tillegg til å være majestetisk og romslig, er Slotthø også meget praktisk. Man har for eksempel egen inngang til kjøkkenet, slik at man lett kan ta inn varene fra bilen eller springe ut med søppelet.

Karitinden - Helt vill villa

Man kan kanskje bli skremt av ordet villa, og tro at det automatisk betyr ville priser. Heldigvis stemmer ikke det med vår klassiske villa Karitinden! Her får man mye bolig for pengene, og man kan unne seg det lille ekstra uten å måtte grave for dypt i lommeboken. Det som er sikkert med denne villaen, er at du har all den plass du måtte ønske til hva du måtte ønske. Gjestene blir ønsket velkommen av en varm og lun hall i første etasje, med eget ildsted som varmer opp hele villaen. Her nede finner man også kjellerstue og familiens hjemmekino. Luftige, åpne løsninger i andre etasje, gir deg mulighet til å samtale med dine gjester samtidig som du lager ferdig middagen. Trenger man å lufte hodet litt, kan man nyte utsikten fra balkongen. Kronen på verket er at man kan plassere Karitinden både på flatt og skrånende terreng.

Karitinden er en villa for som er både lun og romslig på samme tid. Her får man mye hus for pengene.
Karitinden er en villa for som er både lun og romslig på samme tid. Her får man mye hus for pengene.