Se de nye husmodellene til VestlandsHus

24.06.2021
Vi er stolte av å kunne presentere våre nye husmodeller i moderne og nordisk stil. Se plantegninger og 3D-visning.

Den nye huskatalogen til VestlandsHus er nå tilgjengelig, og der kan du blant annet se fem nye husmodeller, i tillegg til inspirasjon og tips til husbygging. Tre av de nye er i moderne stil, mens to er i nordisk stil. 

Alle våre hustyper har sterkt fokus på energiforbruk, sunt inneklima, hensyn til miljøet og at boligen har livsløpsstandard.

Nedenfor ser du de nyeste husmodellene og hvilke egenskaper og muligheter de har.

Slogen (moderne) - 252 m2

Slogen 1125x560.jpg
Lekker design, 4 soverom (3 med walk-in garderobe), romslige allrom, store uteområder.


Det er noe monumentalt over Slogens fremtoning. Generøse yter og en følelse av luksus kjennetegner dette huset. Det har et lekkert design, og hele tre av fire soverom har walk-in garderobe. Soveromsfløyen i hovedetasjen gir deg hotellfølelsen. 

Allrommene i hovedetasjen er luftige, og gir flere muligheter for møblering. Herfra har du direkte utgang til en stor terrasse med plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen på grunnplan kan du gå direkte til uteområdet. Dette er virkelig det perfekte huset for sosiale samlinger!

Se fasadetegninger og plantegninger, samt 3D-visning av Slogen.

Dette sier vår arkitekt, Vermund Holvik Hansen, om Slogen:

- Tankene bak Slogen er å fremheve de rene linjene; den luftige atmosfæren innvendig som skapes ved store vindusflater og takvinduer. Samtidig er det lagt vekt på mye uterom, da både med en stor takterrasse med tilgang fra 2. etasje, samt overbygd uteplass under den utkragede stuen.


Aksla (moderne) - 294 m²

Aksla 1125x560.jpg
Store vinduer og mye uteplass, integrert garasje, utleieleilighet, inntil 5 soverom.

- Dette huset er en blanding av en kubisk form, hvor det er lagt inn en del elementer som skal gi inntrykk av at deler skyves fra hverandre. Innvendig er det satt fokus på samvær; da med tanke på det store åpne kjøkkenet, samlingspunktene i stue/TV-stue og kjellerstue. Det er også lagt inn takvinduer for å forsterke romfølelsen og den luftige atmosfæren, forteller Holvik Hansen, som er én av arkitektene bak de nye husmodellene til VestlandsHus.

Aksla er en perfekt miks av det praktiske og det estetiske. I tillegg til et lekkert design skal huset ivareta hverdagens behov med luftige allrom, som lar deg nyte samvær, matlaging og familieliv. Innvendig fungerer den lekre peisen som en perfekt romdeler som gir tydelige soner i hovedetasjen. Via den romslige soveromsfløyen har man også tilgang til en praktisk bod.

Se fasadetegninger, plantegninger og 3D-visning av Aksla >

To av soverommene er plassert i underetasjen, sammen med en praktisk tv-stue. Huset har generøse uteområder i alle retninger, noe som gir deg mulighet til å benytte terrassen hele dagen. Garasjen skiller utleieleiligheten fra resten av huset, og gir stor grad av privatliv.


Alden (moderne) - 286 m2

Alden 1125x560.jpg
Store vindusflater, romslig kjøkken, hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe.

Dette sier vår arkitekt, Vermund Holvik Hansen, om Alden: 

- Her er det lagt vekt på at boligen skal inneholde alt. Fra stramt utrykk, til smarte løsninger, garasje, nok oppholds- og soverom og en utleiedel. Vi hadde også fokus på mye uteplass, og med overbygg slik at de kunne brukes hele året. I tillegg til at det er et «praktisk» hus, er det også lagt vekt på komfort.

Elegant design og komfort er beskrivende for husmodellen Alden. Det er tegnet inn 4 svært generøse soverom, hvor hovedsoverommet med tilhørende walk-in garderobe og bad er plassert helt for seg selv, for en ekstra følelse av privatliv. Hovedsoverommet har også egen utgang til altan. Den direkte inngangen fra garasjen til garderoben i hallen er praktisk og behagelig.Kjøkkenet er stort og luftig, med et lekkert takvindu over for ekstra lys, og blir nok en favoritt for alle matelskere!  

Se fasadetegninger, plantegninger og 3D-visning av Alden >


Trolltind (nordisk) - 237 m2

Trolltind 1125x560.jpg
Luftig med stor takhøyde, flere stuesoner, store vinduer, 4 soverom, utleieenhet, til flat og skrå tomt.

Med sin nordiske stil, og innvendig luftig og lyst, er Trolltind tydelig i sin form. Husets form gjør det enkelt å plassere på smale tomter, og også enkelt å tilpasse om man ønsker kun to etasjer.

Dette sier arkitekten om Trolltind: 

- Dette huset er unikt i den forstand at man kan fjerne etasjer uten at det går på bekostning av boligen. Huset er dermed veldig fleksibelt, da det kan tilpasses de fleste tomter og behov. Uttrykket er stramt, samtidig som at det er hentet inspirasjon fra den nordiske arkitekturen som er så i vinden nå.

Til tross for sin størrelse er dette et svært innholdsrikt hus, med 4 soverom, og mulighet for flere om ønskelig. I tillegg til stue, kjøkken og spisestue på hovedplanet finnes det to andre stuer, så her er det plass til hele storfamilien. Hybel for utleie er plassert i underetasjen.

Se fasadetegninger, plantegninger og 3D-visning av Trolltind >


Varden (nordisk) - 244 m2

Varden 1125x560.jpg
Store vindusflater, hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe, utleieleilighet

Varden er både praktisk og lekkert! På hovedplanet ligger et stort og luftig allrom med kjøkken, spisestue og store vindusflater. Hovedsoverommet er også plassert her, og byr på hverdagsluksus med eget bad og walk-in garderobe. 

- Varden er en videreutvikling av en av bestselgerne våre, Saksa. Vi har observert at det har vært ønske om en større variant, og da gjerne med utleiedel. Høy etasjehøyde og mønt himling, i tillegg til bruk av vinduer som går fra gulv til tak og takvinduer, gjør at huset virker større, sier arkitekt Vermund Holvik Hansen.

Underetasjen har tre soverom og en stue – perfekt for familiens yngre medlemmer. I tillegg inneholder underetasjen en romslig utleieleilighet som gir mulighet for ekstra leieinntekt.

Se fasadetegninger, plantegninger og 3D-visning av Varden >

Ønsker du tilpassede løsninger på din nye bolig fra VestlandsHus, er våre arkitekter naturligvis klare til å hjelpe deg med det. Vårt mål er nemlig å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen.

Les også: Topp 10 husmodeller i 2020

Finn din VestlandsHus-forhandler og sett husdrømmen i live!