Skaget - et hus med særpreg

28.03.2023
"Når man skal bygge drømmehuset er det mange som ønsker seg det lille ekstra. Det har vi hatt en ambisjon om å skape med Skaget" sier Trond Erik Skarshaug, konsernsjef i VestlandsHus.


Bestill den helt nye huskatalogen her!


Er du ute etter et hus med særpreg? Da bør du sjekke ut Skaget! Huset kjennetegnet av sine skrå vinkler som gir det et karakteristisk uttrykk. Boligen er praktisk, med oppholdsrom med tydelige skiller mellom sonene, slik at du får definerte og gode områder til kjøkken, spiseområde og stue. Her er det også verdt å nevne den store takhøyden; i oppholdsrommet er det hele 4 meter takhøyde! Når vinduene i tillegg er store, så får du nesten følelsen av å få naturen inn i stua. Tenk deg å sette deg ned foran peisen etter en lang arbeidsuke, og kjenne på den herlige atmosfæren dette huset gir deg!

Flere delvis overbygde uteplasser gir deg også muligheten til å finne den lune og koselige plassen ute - året rundt.  Med et bruksareal på 191 kvadratmeter og 3 soverom pluss en kjellerstue har du god plass i Skaget. Det er også lagt opp til gode med oppbevaringsplass – dette kan man aldri få nok av!

Bestill den helt nye huskatalogen her!

kresne artikkelbilde.png