Skap det personlige hjemmet!

18.04.2018
Det er ikke mye som skal til for å skape personlighet på husmodellen du velger fra vår katalog. Og vi vet triksene som gir deg det du ønsker!

Små endringer - stor forskjell

Hvert eneste møte vi i VestlandsHus har med våre kunder, handler om nettopp kundene og deres ønsker og drømmer. For å skape et personlig hjem, er det ikke alltid så mye som skal til. VestlandsHus-forhandlerne vet at små endringer kan gjøre en stor forskjell, uansett om det er på utsiden eller innsiden av huset.

Endre planløsningen

Selv om man må følge regelverket om hvor eksempelvis bæringen til huset må være, er det som regel fullt mulig å endre på planløsningene i våre hus. Både det å åpne opp, slå sammen rom eller lage egne soner, gjør ofte mer for atmosfæren enn man tror. Våre arkitekter er eksperter på å se mulighetene som ligger i en planløsning, og de er her for å hjelpe deg med nettopp det!

Krydder til kjøkkenet

VH_blogg_slotthoe_kjoekken.jpg

Kjøkkenet er et viktig samlingsrom i et hjem, som man gjerne kan sette sitt personlige preg på. Sjekk ut hvilke løsninger du trives med og finn gjerne inspirasjon hos leverandørene.


Vi ser at et av de rommene som ofte blir prioritert av våre kunder, er kjøkkenet. Her har man mange muligheter for endring, som både går på skapløsninger og på utnyttelse av areal. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å få satt sitt eget preg på kjøkkenet. Det enkleste man kan endre, er fronter og benkeplate. Hos våre samarbeidspartnere er det mye inspirasjon å hente, så ta deg tid til å se hvilke muligheter du har.

Slipp inn utsikten

VH_blogg_bladet_kveld.jpg

På bildet ser du husmodellen vår, Bladet, hvor vi har tegnet inn store vindusflater. På den måten slippes det inn godt med lys, utsikt og natur fra utsiden.


Det finnes ikke noen bedre måte å skape stemning i et hus på, enn det å slippe inn lys, utsikt og natur gjennom de perfekte vinduene. Vinduene man velger er ikke bare viktige for husets ytre estetikk, de er også viktige for det indre livet i huset. Ved å velge vinduer som komplimenterer husets fremtoning, vil man også kunne skape en atmosfære inne som gir ro og tid til å nyte livet i flere av husets kriker og kroker. Våre vindusleverandører har kvalitetsvinduer som er godt isolerte, og de gir deg også mulighet til å velge vinduer med ulike materialer og farger på rammene.

Velkommen!

Vi ønsker alle å gi våre gjester et godt førsteinntrykk, når de besøker våre hjem. Inngangspartiet kan derfor være et ypperlig utgangspunkt for oss til å si “Velkommen!”. Hva med å møte gjestene med en inngangsdør som forteller litt om hvem som bor i huset? I tillegg til at det finnes mange vakre ytterdører å velge i, har man også mange valgmuligheter når det kommer til innerdører. De kan være med på å sette den siste prikken over i'en. Her kan man både bruke farger og design som virkemiddel. Leverandørene våre gir deg en hel verden å velge i, og du kan la kreativiteten være ditt verktøy.

Trapp opp

Kontor_Fauna.jpg

Vi har fokus på at våre samarbeidspartnere skal levere kvalitet, slik som de vakre trappene som Stryntrappa leverer. En bonus er at de også leverer oppbevaringsløsninger tilpasset sine trapper. (På bildet: Kontor Fauna).


Når du først har den perfekte inngangsdøra på plass, kan du like godt fortsette med å finne ei trapp som lar godfølelsen fortsette til hvor enn den måtte bære deg. En vakker trapp kan være med på å smykke både gangen og stua. Og er du ekstra smart, tenker du også på hvordan arealet under trappen kan tas i bruk.

Vi i VestlandsHus er ikke bare opptatt av å levere ditt fremtidige hjem, vi er opptatt av å levere ditt fremtidige kvalitetshjem med personlighet!

Ta kontakt, så kan vi hjelpe deg med hele prosessen!