Skardstinden - Storslagen og gjennomtenkt

06.07.2017
Langbordet i spisestuen er dekket med de lekreste retter, råvarene har du hentet opp fra havet selv. Du åpner de doble balkongdørene ut mot hagen, og inviterer inn gjestene som mingler ute på plenen.

Kronjuvelen

La oss presentere husmodellen som dekker behovene du ikke visste at du hadde. Med sine 531 m2 byr Skardstinden på mange gode stunder med familie, venner eller i eget selskap. Denne boligen har herskapelige og luksuriøse detaljer, og er kronjuvelen i den nye huskatalogen til VestlandsHus.

Herskapelig mottakelse

Skarstinden_inngangsparti_nærme_blogg.jpg

Skardstinden vil ta pusten fra deg, allerede på vei opp innkjørselen.

Når man entrer huset via den doble inngangsdøren, vil det føles som om man har vandret rett inn i en episode av Downtown Abbey. Hallen har hele 6 meter under taket, og trappen opp mot 2.etasje deler seg mot begge sider på veg opp. Her trenger man ikke være redd for at gjestene møtes av rot og mengder av yttertøy, da man finner en romslig garderobe på høyrehånden. For selv om Skardstinden har smakelige detaljer som oser av luksus, er det også en husmodell som er meget praktisk og gjennomtenkt. For eksempel kan man etter en lang dag i hagen, legge tøyet direkte til vask på vaskerommet som ligger til venstre inn fra hallen.

 

Skarstinden_Hall_blogg.jpg

Inngangshallen er et smykke i seg selv, og den gode stemningen blir satt allerede her.

Sentrert i taket over der trappen deler seg er det mulighet for en stor, vakker lysekrone, som vil sette kronen på verket for en herskapelig følelse i hallen. Under trappen er det også tegnet inn en oppbevaringsbod til støvsuger, vaskeutstyr eller lignende, slik at man har det ute av veien men lett tilgjengelig.

God stemning, rom for rom

Skarstinden_Kjokken_blogg.jpg

De store, doble balkongdørene ut mot hagen slipper inn mye godt lys, som setter atmosfæren på kjøkkenet. Her er det bare å invitere til bords, både til hverdag og fest.

Hovedetasjen er meget innholdsrik, og har egne soner som er tilpasset ulike aktiviteter til hverdag og fest. For i Skardstinden er det ikke vanskelig å invitere venner og familie til store og små selskapeligheter. Fra hallen kan man gå rett frem gjennom gangen, og entre det innholdsrike kjøkkenet. Kjøkkenet gjør det enkelt å få inspirasjon til å lage delikate retter og utforske smaker fra fjern og nær. Legg merke til at det er tegnet inn et eget, stemningsskapende ildsted som en naturlig romdeler mellom kjøkkenet og spisestuen.

Skarstinden_plantegn_kjøkken_blogg.jpg

Et ekte herskapshus har selvsagt gjennomtenkte og praktiske løsninger for hjemmets hjerte; kjøkkenet

For å slippe å ha for mye utstyr på selve kjøkkenet, er det også tegnet inn et grovkjøkken, hvor man eksempelvis kan gjøre opp den dagsferske fisken. Noe som også vil gjøre det enklere å holde orden på selve kjøkkenet i forbindelse med selskaper og sammenkomster. De råvarene man ikke får brukt opp denne gangen, kan man oppbevare i det romslige kjølerommet.

Nytelse i hver en krok

Skarstinden_hovedetasje_plantegn_blogg.jpg

Hovedetasjen byr på både et stort hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe, samt kontor/ bibliotek og egne stuer hvor man kan være mange sammen eller lese en god bok og slappe av.

I Skardstinden er det enkelt å stelle i stand til større selskapeligheter, samtidig er planløsningen såpass gjennomtenkt at man kan nyte å være i sitt eget selskap. Blant annet kan vi trekke frem at det til venstre for kjøkkenet er tegnet inn et kontor/ bibliotek. Her kan man enkelt trekke seg tilbake for å arbeide, lese eller hva man måtte ha behov for. Til høyre for kjøkkenet/ spisestuen finner vi tre ulike stuesoner, hvor den innerste er tiltenkt å være en TV-stue. Her kan man nyte fredagskosen, se på nyheter eller spille spill sammen med venner og familie.

Skarstinden_stue_blogg.jpg

Også i stuene er det godt lys som strømmer inn gjennom de høye og vakre vinduene.

Sov godt

Skarstinden_plantegn_2etg_blogg.jpg

I annen etasje har man rom for både avslapping og soving, samtidig som det er tegnet inn egne underholdningssoner. Legg merke til at man har to franske balkonger, samt en stor balkong hvor man kan gå ut og nyte utsikten.

Denne husmodellen har hele 7 soverom, hvor to av dem er hovedsoverom med egne bad og privat walk-in garderobe. Det ene hovedsoverommet ligger i hovedetasjen, hvor man også har et gjestebad. Hovedsoverommet i annen etasje er plassert i det nordøstlige hjørnet av huset, og her kan man åpne dørene fra den franske balkongen og nyte morgenkaffen på sengen akkompagnert av fuglekvitter fra hagen. I tillegg er det to store soverom til her oppe, tre litt mindre soverom samt et romslig bad og en wc. Man trenger med andre ord ikke være redd for å invitere gjester på overnatting, selv om man er mange i familien. I tillegg kan det være godt å vite at dersom man er sliten etter en lang dag på jobb eller på reise, kan det være godt å kunne legge seg i badekaret tilknyttet hovedsoverommet i annen etasje. Her er det bare å fylle badet med god duft, legge seg ned og nyte utsikten, naturen og stillheten utenfor.

La deg underholde

Skarstinden_hjemmekino_plantegn_blogg.jpg

Det er ikke hver dag vi får presentere en husmodell med egen, inntegnet hjemmekino. Her har arkitekten tenkt på alt fra seteplassering til ekstra lydisolering.

En detalj litt utenom det vanlige, er det rommet vi finner i det nordvestlige hjørnet av huset. Her har nemlig vår arkitekt tegnet inn en egen hjemmekino, hvor man kan invitere venner til filmkvelder eller kanskje ha egen familiekino på søndager? Hjemmekinoen har ekstra lydisolasjon for å skjerme rommene rundt for lyd, og bakerste rad er litt opphøyet for best mulig opplevelse for alle.

Gode stunder er til for å deles

Skardstinden gjør det enkelt å invitere gjester både innendørs og utendørs. Hvem ville ikke klare å nyte livet i denne hagen, med god mat og forfriskende drikke?

Med mange på besøk, eller om man er en stor familie med mange behov som skal dekkes, kan man nyte godt av å ha den flotte og praktiske loftstuen som ligger sentrert på sørsiden av annen etasje. Loftstuen er avdelt med en romdeler, hvor det er åpning på begge sider. På denne måten kan man også her skape sine egne soner, alt etter hva man trenger rom til. Den delen som ligger lengst ut mot den vakre balkongen, byr også på muligheter for peiskos på sene høstkvelder når regnet pisker ute. Med to doble balkongdører sleppes det inn mye lys, samtidig som det gir en god atmosfære i rommet. 

Enten du drømmer om å kunne invitere gjester eller vil ha god plass til familien, så har Skardstinden alt du trenger... pluss litt til!

Ønsker du å vite mer om Skardstinden, eller vil du ha hjelp til å se om dette er boligen for deg? Ta kontakt med din nærmeste VestlandsHus-forhandler!


VestlandsHus hittil største husmodell, Skarstinden, har alt du ønsker og mer til.
VestlandsHus hittil største husmodell, Skarstinden, har alt du ønsker og mer til.