Skogshorn - kompakt design for små tomter

28.03.2023
"Ikke la størrelsen lure deg - her er det masse innhold! Dette er et hus som er perfekt for dagens marked, der tomtene ofte er mindre" sier Trond Erik Skarshaug, konsernsjef i VestlandsHus.

Med et bruksareal på bare 119 kvadratmeter har Skogshorn et kompakt design. Likevel er det hele tre soverom og to oppholdsrom i huset, så her har du alt du trenger! Huset har også tydelige soner; i underetasjen er det to soverom og et oppholdsrom, så dette er perfekt for barna i familien som sikkert også gjerne vil ha venner på besøk på kjellerstuen

I andre etasje ligger stue og kjøkken samt hovedsoverommet som i tillegg har egen walk in-garderobe.  Stuen har ekstra takhøyde og store vinduer, som gir følelsen av det lille ekstra. Den kompakte størrelsen har altså ikke gått på bekostning av designet og detaljene som gir deg hverdagsluksusen. Huset er i tillegg enkelt å tilpasse forskjellige tomter, og er designet slik at hovedinngangen også kan legges i 2.etasje med kun enkle grep. Et perfekt familiehus som passer på små tomter.

familie - artikkelbilde 2.png