Trolla - et kompakt familiehus

28.03.2023
"Vi ønsket å skape et familiehus som var kompakt uten at det gikk på bekostning av design, og dette syns jeg vi har lykkes godt med i Trolla" sier Maria Gauffin, som er markedssjef i VestlandsHus.


Bestill den helt nye huskatalogen her!

Trolla er kompakt, men har beholdt mange fine detaljer. På stuen har du ekstra stor takhøyde og store vinduer som gir lys og luft. Over trappen har vi satt inn et takvindu som gir mye mer naturlig lys inn i trapperommet. For barnefamilien er det også veldig praktisk med direkte inngang utenfra og inn på vaskerommet; tenk deg at du kommer hjem fra barnehagen med våte vinterdresser og sandete sko. Da er det ganske fint å slippe å dra dette gjennom hele huset, men heller kunne ta det direkte inn på vaskerommet for rengjøring og tørking.

Det er også overbygg hele veien fra inngangen og til carporten, noe som gjør at du kan gå tørrskodd direkte i bilen. Dette kan også være greit med små barn. Huset har har et bruksareal på 123 kvadratmeter, og har tre soverom, fordelt på to etasjer. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en romslig uteplass. Å ha den så tilgjengelig gjør at den er enkel å ta i bruk i hverdagen. Romslige oppholdsrom gir masse plass til å å sosialisere, og skape gode hverdagsøyeblikk sammen. 


Bestill den helt nye huskatalogen her!

familie - artikkelbilde3.png