Våre mest populære husmodeller i 2019

23.12.2019
Da er tallenes tale klar! Det folk flest har sett desidert mest på i 2019, er de moderne husmodellene i katalogen vår.


Dette har vist seg å være en trend de siste årene og den fortsetter. Topplisten består hovedsakelig av moderne hustyper; av 15 hus, så er 11 av dem i moderne stil. Men vi finner også noen innslag av våre herskapelige og tradisjonelle hus.  

Topp 15 husmodeller

Bladet, Snønipa, Falketind topper listen før Skardstinden kommer på en fjerdeplass på listen over mest sette husmodeller i 2019. Skardstinden er vår største, og kanskje mest praktfulle, herskapelige husmodell. Vi må helt ned på 14. plass for å finne det første tradisjonelle huset. 

- Dette forsterker bare det vi har sett over tid, at det er de moderne hustypene som er i vinden, sier markedssjef Maria Gauffin. 
 1. Bladet (moderne)
 2. Falketind (moderne)
 3. Snønipa (moderne)
 4. Skardstinden (herskapelig)
 5. Høgflya (moderne)
 6. Melderskin (moderne)
 7. Saksa (moderne)
 8. Gaustatoppen (moderne)
 9. Slotthø (herskapelig)
 10. Haukefjellet (moderne)
 11. Kniven (moderne)
 12. Skåla (moderne)
 13. Sukkertoppen (moderne)
 14. Koppefjellet (tradisjon)
 15. Storhøa (herskapelig)


Maria Gauffin2.jpg


VestlandsHus vokser

Etter en dobling av antall solgte enheter i fjor fortsetter VestlandsHus med nærmere 40 prosent vekst også i 2019. Igangsatte enheter har økt med hele 90 prosent sammenlignet med fjoråret. 

- Vi har sett over flere år at det er de moderne husmodellene som er mest populære. Men vi tilpasser ditt hjem akkurat slik du ønsker det, og bygger også mange herskapelige og tradisjonelle hus, så hos oss skal det være noe for alle. Det er også gledelig å se at flere og flere velger å bygge hos VestlandsHus. Vårt fokus er tydelig - vi vil hjelpe deg å skape et hjem, ikke bare et hus. Da må våre boligrådgivere noen ganger grave litt dypere for å finne ut hva som utgjør et hjem for kunden. Dette tror vi vil gjøre at kundene i ettertid er mer fornøyd med sluttresultatet - sitt drømmehjem! Vi er ydmyk og takknemlig for å få lov til å være med på denne reisen sammen med kundene, sier Maria Gauffin.


Skal du bygge nytt hus i 2020? Finn din
nærmeste VestlandsHus-forhandler
og vi hjelper deg.