VestlandsHus åpnet galleri på kjøpesenter

21.02.2019
Som trolig den første i boligbyggebransjen flytter VestlandsHus inn på et kjøpesenter. Der tilbyr de virtuell husplanlegging, utstilte husmodeller og rådgivning.

I midten av februar var det åpningsfest for Galleri VestlandsHus på Jessheim Storsenter. Det er VestlandsHus-forhandleren Gusterud Bygg som skal stå for driften av det nyskapende tilbudet.

Selvbetjent med eksperthjelp

– Her er det selvbetjente touch-skjermer hvor du kan finne informasjon om ulike hustyper, samt få uendelige muligheter til å planlegge ditt drømmehus, sier Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg.

Til daglig vil dette være et sted man kan stikke innom for å få inspirasjon til drømmeboligen, altså en selvbetjent løsning. Men til faste tider vil det også være rådgivere tilstede som kan hjelpe til med alt fra planløsning til interiør. I tillegg vil det bli arrangert temakvelder rettet mot den store husdrømmen.

Vil være der folk er

– At en husleverandør er tilstede også på et kjøpesenter er noe nytt, men også helt i tiden, ifølge Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus.

VestlandsHus ønsker å være der folk ferdes og på Jessheim Storsenter kan husleverandøren presentere seg på en helt annen måte og gjøre boligdrømmen lett tilgjengelig for publikum.

Vi er veldig fornøyd med vårt nye galleri og tror dette er veien å gå. Ambisjonen er å få til lignende tilbud i flere byer etter hvert, sier Gauffin.