VestlandsHus Follo kåret til årets forhandler

10.04.2018
Det startet i garasjen hjemme på Vinterbro, nå er Stig Skoglund og VestlandsHus Follo AS kårets til årets forhandler i VestlandsHus-kjeden.

– Det var uventa, men utrolig hyggelig, sier Stig Skoglund.

En litt tilfeldig start

VestlandsHus-eventyret startet helt tilfeldig for Skoglund. Han jobbet som tømrer da det en dag kom noen representanter for VestlandsHus og banket på døren hans. De spurte om han kunne tenke seg å bli forhandler, og Skoglund følte han ikke kunne la denne sjansen gå fra seg.

I fire år drev han VestlandsHus Follo fra garasjen, før han leide seg kontor ved Nygårdskrysset. Nå er de 11 ansatte.  

– En inkluderende kjede

Prisen som “Årets forhandler” ble delt ut på VestlandsHus sitt landsmøte i Ålesund i helga.

I begrunnelse for hvorfor VestlandsHus Follo mottar prisen, sier juryen at de bruker konseptet fullt ut og er en viktig bidragsyter for å utvikle kjeden i positiv retning.

– Jeg har aldri vært i en kjede som er så inkluderende som VestlandsHus. Jeg har vært forhandler her i åtte år nå og prøver å stille opp for andre nye i kjeden så mye jeg kan. Det er ikke lett å være ny, så alle tips om verktøy og arbeidsmetoder er gull verdt om man deler, sier Skoglund.

Utvikler bedriften videre

VestlandsHus Follo har mye på agendaen for tiden, tross for et noe tøft marked. De ønsker nå å utvikle egne tomter i tillegg til arbeidet med prosjektene til kundene.

Skoglund tror årsaken til deres suksess ligger hos fornøyde kunder.

– Vi gjør mye riktig og scorer høyt når det gjelder overlevering av boliger. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen for oss. Vi gjør en bra jobb, følger godt opp og er stolt av det vi leverer.