VestlandsHus Haugesund kåret til «Årets forhandler»

10.05.2022
- Dette er et godt eksempel på at man ikke trenger være størst for å vinne.

Det sier Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus. 

Over 130 personer var samlet da VestlandsHus arrangerte sin årlige forhandlersamling, hvor blant annet prisen for «Årets forhandler» ble delt ut. 

 - Dette var en veldig kjekk overraskelse, spesielt siden 2021 var et år litt utenom det vanlige, sier daglig leder i VestlandsHus Haugesund, John Ivar Traa, som deltok på samlingen sammen med Thomas Strand Rovik.


Flere priser i et tungt år

Med blant annet materialmangel, logistikkutfordringer og priser som har skutt i været har 2021 bydd på nok av saker å bryne seg på VestlandsHus Haugesund. Men til tross for utfordringene kan VestlandsHus-forhandleren både kalle seg «Årets forhandler» og Gaselle-bedrift. 

- Det har egentlig vært et veldig tungt år, men vi har heldigvis kommet oss godt gjennom de utfordringene vi har støtt på. Og når vi i tillegg ender opp med prisen for «Årets forhandler», så er jo dette en veldig god bekreftelse å få på at vi gjør mye riktig, forklarer John Ivar. 


Liten, men engasjert forhandler

VestlandsHus Haugesund startet i 2017 og består i dag av 6 ansatte og en lærling. I 2021 hadde de en omsetning på rundt 18 millioner. 

- Det er mange andre forhandlere som omsetter for mye mer enn oss, men vi bruker VestlandsHus-konseptet for alt det er verdt, og føler vi får mye igjen for det, sier John Ivar. 

Dette er også bakgrunnen for at forhandleren stakk av med seieren.  

- VestlandsHus Haugesund er en forhandler som fullt og helt bruker kjedekonseptet og profileringen til VestlandsHus. De bidrar ofte i kjeden ved å stille opp på ulike arrangementer og deler kunnskap. De er også veldig flinke til å markedsføre seg selv og bruke kreative aktiviteter til å engasjere potensielle kunder, forklarer Maria Gauffin, markedssjef i VestlandsHus. 


Faglig og sosialt påfyll 

Årets VestlandsHus-samling gikk av stabelen i Drammen. Og også i år ble VestlandsHus-lekene gjennomført med stort engasjementet og konkurranseinstinkt.

- På samlingene legger vi godt til rette for både faglig og sosialt innhold. Det å kunne møtes på denne måten gjør utrolig mye for samholdet i kjeden, og er noe vi prioriterer høyt, sier Magnus Løseth, daglig leder i VestlandsHus. 

I tillegg til kåringen av «Årets forhandler» ble også 4 andre priser delt ut: 

Årets nykommer: Bekkevold Entreprenør

Årets markedsfører: Gusterud Bygg

Årets Innkjøper: Villa Wiig

Årets leverandør: Jackon

VestlandsHus_forhandlertreff_2022.jpg
Alle foto: Fotograf Øystein Klock