VestlandsHus kårer to «Årets forhandler»

06.12.2021
Villa Wiig er kåret til «Årets forhandler 2020» og Gusterud Bygg ble «Årets forhandler 2019».

Da VestlandsHus samlet alle sine forhandlere i Ålesund i november var det duket for ikke bare én, men to utdelinger av tittelen «Årets forhandler». På grunn av koronapandemien gikk samlingen i 2020 ut og dermed ble det dobbelt opp med utdeling i år. 

Nytenkende og engasjert forhandler

Engasjert og nytenkende er stikkord som blir brukt om årets VestlandsHus-forhandler, Villa Wiig.

- Det er veldig stort å bli kåret til Årets forhandler, spesielt siden vi bare har vært VestlandsHus-forhandler siden høsten 2019, sier Vegar Jensen Fegth, daglig leder i Villa Wiig.

Villa Wiig er en engasjert og nytenke forhandler som har imponert med hva de har fått til i sitt lokale område. De har virkelig tatt til seg VestlandsHus-konseptet og er en fin representant for kjeden, står det i begrunnelsen fra VestlandsHus. 

1125X560-årets-forhandler-vestlandshus-2021-02.jpg
Vegar Jensen Fegth, daglig leder i Villa Wiig.

- Vi har virkelig gått «all in» og bruker leverandører og kjeden godt. Vi setter veldig pris på den korte veien mellom hovedkontoret og oss som forhandler. I VestlandsHus er alle forhandlere engasjert og deler erfaringer med alle, og det føles veldig godt, sier Jensen Fegth 

Villa Wiig ble etablert i 1973 og består i dag av 25 ansatte. De er en totalentreprenør som holder til i Kobbervikdalen like utenfor Drammen hvor både produksjon og kontoret er samlet. 

Gusterud Bygg «Årets forhandler» for andre året på rad

Det er tre kriterier man må fylle for å bli kåret til årets forhandler. Bedriften må følge profilering etter kjedens retningslinjer, samt bruke de innkjøpsordningene og kjedetjenestene som VestlandsHus har satt. Det er også et kriterie at årets forhandler bidrar positivt til utviklingen av VestlandsHus som kjede.

I 2019 var det Gusterud Bygg som oppfylte alle kriteriene og dermed ble kåret til Årets forhandler, og det for andre året på rad

Christoffer Gusterud_ Gusterud Bygg-2.jpg
Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg.

- Å vinne denne prisen to ganger på rad er veldig hyggelig og inspirerer oss til å bli enda bedre. Det er veldig mange fantastisk dyktige kolleger i VestlandsHus-kjeden, så en slik pris henger høyt for alle som bidrar i Gusterud Bygg, sier Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg. 

Gusterud Bygg ble stiftet i 2008 og ble medlem av VestlandsHus etter tre års drift. Forhandleren holder til i Eidsvoll, og har nylig opprettet en avdeling på Nordby. 

VestlandsHus har nå over 50 forhandlere over hele landet. Her kan du sjekke hvem som er din nærmeste VestlandsHus-forhandler.