Falketind

Om Oss

Sonshus AS har fokus på utvikling av gode boligtomter og attraktive boligprosjekter. Selskapet ble startet i 2013 av Kjell Kristian og Renate Andersen Straume med tilhørighet i Son, Vestby kommune. Vårt fokusområde er Vestby og omliggende kommuner, men vi har også prosjekter i andre deler av landet.
 
Vi skal skille oss ut ved å gjennomføre hele byggeprosessen fra utarbeidelse av arkitekttegninger, søknad, oppføring og oppfølging i hele byggefasen. Dette gjør vi med stor fleksibilitet med tanke på kundens ønsker og behov. Siden vi sitter på hele prosessen sikres også en gjennomgående god kvalitet i alle våre prosjekter.

Daglig leder Kjell Kristian Straume er utdannet Sivlingeniør bygg ved NTNU fra 2007. Fra da jobbet han 6 år for AF Bygg Oslo, mens han fra tidligere har flere års erfaring som håndverker. Sonshus AS har sentral godkjenning for alle relevante områder for oppføring av boliger og vi er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler.  Vi har stort fokus på å samarbeide med faste, anerkjente leverandører og entreprenører både lokalt og internasjonalt i gjennomføringen av våre prosjekter. På den måten kan vi gi dere mest for pengene og en best mulig bolig.

En byggeprosess kan være krevende med mange forskjellige firmaer og offentlige instanser å forholde seg til. Ønsker du kun å forholde deg til en person gjennom hele byggeprosessen? Da er vi selskapet å samarbeide med!"Vi skal ha fornøyde kunder ved å levere prisgunstige kvalitetsboliger gjennom profesjonelle og fleksible byggeprosesser"

ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL FERDIGHUSPRIS