«Årets forhandler»: - Helt uventet!

26.05.2023
For tredje gang er VestlandsHus Kjeilen Hus kåret til «Årets forhandler» i Vestlandshus-kjeden.

- Dette kom veldig overraskende og totalt uventet, sier Raymond Kjeilen, daglig leder i VestlandsHus Kjeilen Hus.

- Fokus på fornøyde kunder

I mai samlet VestlandsHus hele kjeden i Tromsø for både faglig og sosialt påfyll, i tillegg til den tradisjonsrike prisutdelingen. 

VestlandsHus Kjeilen Hus, som tidligere er kåret til «Årets forhandler» i 2012 og 2016, ble nok en gang tildelt den gjeve prisen. 

- VestlandsHus Kjeilen Hus er en god representant og bidragsyter til kjeden. Dette er en forhandler som bruker VestlandsHus-konseptet for alt det er verdt og jobber systematisk og godt med salgsprosessen. Dette gir fornøyde kunder som igjen blir gode ambassadører for kjeden, sier markedssjef i VestlandsHus, Maria Gauffin. 

Her kan du lese mer om hvordan VestlandsHus Kjeilen Hus jobber med dagens utfordrende tomter.

Nærmere 15 mill. i omsetningsvekst

VestlandsHus Kjeilen Hus får også anerkjennelse for å være en aktiv forhandler som bidrar med både tanker og ideer som er av stor verdi for kjeden. I tillegg til å aktivt delta på samlinger og andre sosiale arrangementer. 

- Vi blir veldig stolte av å nok en gang få denne anerkjennelsen fra VestlandsHus. Det gir oss en bekreftelse på at vi har funnet en god måte å jobbe på, sier Raymond Kjeilen.  

VestlandsHus Kjeilen Hus har i dag 8 ansatte og hadde i 2022 en omsetning på rundt 35 millioner, nærmere 15 millioner mer enn året før. 

- Vi opplever at det er mange som ønsker å bygge bolig sammen med oss, både i form av kunder og ansatte. Vi har jobbet for å skape et godt arbeidsmiljø, og nå ser vi hvilke ringvirkninger det kan gi, sier Raymond Kjeilen.  

I tillegg til «Årets forhandler» ble også disse prisene delt ut: 

  • Årets nykommer: Nordfjordhus
  • Årets markedsfører: Einar Mork Snekkerverksted
  • Årets Innkjøper: Bygdesnekker’n
  • Årets leverandør: Hagen AS (Stryntrappa)


VestlandsHus gratulerer alle prisvinnerne!