Engasjert forhandler

13.06.2017
Lørdag 10.juni 2016 ble landsmøtet til VestlandsHus holdt på Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter i Eidsvoll. Samlet var både forhandlere med sine ansatte, ledelsen i VestlandsHus og en del av våre leverandører.

Dagfinn Helsem, daglig leder for Vestlandshus, er meget fornøyd med året som har gått og at VestlandsHus gjennomførte et vellykket landsmøte som innfridde forventningene. Han trekker spesielt frem suksessen rundt lanseringen rundt den nye huskatalogen, som det var knyttet mye spenning til.

Tradisjonen tro ble "Årets forhandler 2016" kåret på landsmøtet, og Dagfinn forteller at juryen hadde en tøff jobb med å velge ut en vinner. Det var likevel noen som utmerket seg på salg av VestlandsHus, engasjement og stor omsetning gjennom VestlandsHus` innkjøpsordning, og blant dem finner vi vinneren; BT Hus Førde. 

- Vi synes det er utrolig kjekt at det blir hardere og hardere konkurranse om denne prisen, sier en stolt daglig leder for VestlandsHus. - Det vitner om kvalitet hos våre forhandlere at juryen hadde en vanskelig jobb med å velge ut vinneren, fortsetter han.

VestlandsHus er som bedrift opptatt av at vi skal være til å stole på, at kunden opplever å få gehør for egne ønsker og at husmodellene innfrir forventningene. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal få bygget sitt hjem, og dette trekkes også frem i begrunnelsen for seieren til årets forhandler 2016.

 - BT Hus Førde er en forhandler som er opptatt av å fronte våre verdier, og de går virkelig inn for å bruke VestlandsHus-konseptet, forklarer Dagfinn Helsem. - Vi er stolte av å ha forhandlere som følger kundeveien, og gjør alt for at vi skal bli Norges beste boligbygger, poengterer han videre.

Siden VestlandsHus har flere forhandlere sammen under “VestlandsHus-paraplyen”, er det også spesielt viktig at vi har positive bidragsytere som deler sine suksesshistorier. BT Hus Førde deler av sine erfaringer, og er opptatt av å hjelpe andre forhandlere med hvordan de kan selge VestlandsHus i sine distrikt. Man kan tydelig se at de som arbeider i BT Hus Førde brenner for jobben sin og de går inn for å levere gode VestlandsHus. Noe Daglig leder for BT Hus Førde, Raymond Kjeilen, kan si seg enig i; 

- Vi er en engasjert gjeng, som er opptatt av å gjøre en god jobb, sier Raymond Kjeilen, en tydelig stolt daglig leder hos BT Hus Førde.

BT Hus Førde har vært forhandler for VestlandsHus siden 2008, og er generelt dyktige på å fronte grunntanken vi har i VestlandsHus. De er opptatt av å være ærlige, holde det de lover og følge kunden i mål. I tillegg selger de mange VestlandsHus, og er en viktig bidragsyter til å utvikle kjeden i positiv retning. Se et av husene BT Hus Førde har satt opp her.

- Kunden vet hva de får fra første stund, og vi er opptatt av at det ikke skal komme overraskelser underveis i prosessen, forteller Raymond da vi spør han hva suksessoppskriften er. - Vi bruker mye tid i første fasen sammen med kunden, slik at vi er helt sikre på at vi vet hva kunden ønsker, fortsetter han engasjert. 

Mye av engasjementet i BT Hus Førde, kommer kanskje også av at daglig leder Raymond utmerker seg som en viktig støttespiller både for sine ansatte og for andre forhandlere for VestlandsHus. Raymond kunne nemlig ta med seg to “pokaler” hjem, da han også vant den gjeve prisen “Årets støttespiller 2016”. Denne prisen ble delt ut til Raymond fordi han har vært en særs aktiv person når det gjelder å spre VestlandsHus-glede, og at han har fokus på å spille laget godt.

- Det er veldig kjekt å få anerkjennelse for det arbeidet man gjør, sier en ydmyk Raymond om det å motta denne prisen. - Personlig liker jeg å dele med andre, og ønsker å hjelpe dersom jeg føler jeg har noe å bidra med, konstaterer han til slutt. 

Vi takker for et fantastisk år i 2016, og ser frem imot hva resten av 2017 kan ta med seg. Ny huskatalog er ute, og flere VestlandsHus er på vei mot å finne sine rette eiere.