Få inspirasjon fra VestlandsHus på Instagram

23.10.2019
Vet du nøyaktig hvordan alle rom i ditt nye hjem skal se ut? Hvis ikke, så kan du jo ta en titt på VestlandsHus sin Instagramprofil og hente litt ideer.

Bilder er alltid spennende, de sier så mye til oss umiddelbart. Det er nok en av grunnene til at Instagram er blitt så populær og har vokst jevnt og trutt de siste årene. 57 prosent av Norges befolkning har profil på Instagram og 75 prosent av 18-29-åringer som har profil besøker appen daglig. (Tall hentet fra Ipsos SOME Tracker for Q2’2019)

Inspirasjon fra våre husbyggere

I VestlandsHus bygges det mange spennende husprosjekter rundt om i landet hver dag, og vi samler inn og legger ut bilder fra noen av disse prosjektene. Vi får også inn fine interiørbilder som er tatt inne i ferdigstilte husmodeller fra VestlandsHus. Vi setter stor pris på at våre husbyggere vil dele bildene med oss og vise hvor fint de har fått det! Her er det mye inspirasjon å hente og det kan kanskje gi en idé om hvordan ditt drømmehjem skal se ut? 

Instagram2019_1125_blogg.jpg


Konkurranser og informasjon

Hva annet finner du på Instagramkontoen vår? 

Det er også en informasjonskanal. Våre VestlandsHus-forhandlere deltar på boligmesser som arrangeres rundt om i landet, og vi får gjerne bilder fra våre forhandlere når de deltar på disse messene. Vi har som første boligutbygger i landet opprettet flere gallerier på kjøpesentre, og dette er også avbildet på Instagram. Vi gir også nyttige tips i innleggene til nyttige artikler på bloggen vår, som for eksempel at vi tilbyr videomøte med våre arkitekter når du skal tilpasse din drømmebolig. 

Fra tid til annen legger vi ut små konkurranser, og det er kjekt å se engasjementet fra våre følgere. Disse konkurransene er med på å spre bevissthet om oss til de som går rundt med en gryende tanke om å bygge sitt drømmehjem. Vi ønsker å bli deres solide samarbeidspartner på veien.

Fra drøm til bolig

Vårt mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen. Og hva betyr det? Jo, vi har dyktig ekspertise hos våre forhandlere og arkitekter som hjelper deg å virkeliggjøre den boligen du ser for deg. Vi skreddersyr og gir gode råd og tips til hva som er mulig og ser på løsninger der det kan være begrensninger. Vi ønsker å hjelpe deg på veien fra drøm til ferdig bolig. 

VestlandsHus har mange husmodeller å velge mellom, både herskapelige, moderne og tradisjonelle. Det er ekstra gøy å se hvordan husmodellene fra katalogen faktisk ser ut når de er ferdig bygd! De fleste som bygger VestlandsHus-modell ønsker å gjøre noen personlige endringer for å få det slik som de ønsker, og da kan det være en god idé og ta en titt på Instagram-profilen vår for tips. Der kan du også se hvem som eier bildet og kan sende melding direkte til de som har bygget huset, dersom du har spesifikke spørsmål om hustypen.

Bli med du også - følg oss på Instagram!