Festøykollen - Alt i ett!

22.01.2018
Festøykollen er en husmodell som er så arealeffektiv at den gir deg det du vil ha, uten at du trenger å “bo deg ihjel”.

Det du trenger, på ett plan

Festøykollen er en bolig som man kan plassere inn i flere av livets faser, og som kan dekke ulike behov og krav som dukker opp etter hvert som livet byr på fartsdumper eller tid til å nyte vakre utsikter. Et stort pluss med denne husmodellen, er at man finner alt man trenger i et hjem, på ett plan. Her kan man trappefritt bevege seg fra soverommet, til badet eller videre inn på det funksjonelle allrommet med stue og kjøkken i åpen løsning. Når boligen er på ett plan, blir også vedlikeholdet enklere.

Innholdsrik

Festoykollen_plantegning_blogg.jpg

Festøykollen inneholder alt man trenger, og man kan enkelt bo i denne boligen gjennom flere av livets faser.

Når man kommer inn i Festøykollen, vil man bli positivt overrasket over hvor godt utnyttet arealet i denne boligen er. Med hele 3 soverom, er det plass til en liten familie, eller man har muligheter til å ha venner, barn og/eller barnebarn på overnattingsbesøk. Festøykollen har både bad, vaskerom med egen inngang, teknisk rom samt en bod rett utenfor inngangspartiet. Her kan man lage til smarte oppbevaringsløsninger, slik at diverse sesongbasert utstyr ikke tar opp plass inne i selve huset.

Trekk pusten!

Er man av sorten som liker å nyte utsikt, naturens vakre lyder eller kjenne deilig frisk uteluft i lungene mens man leser en god bok, så vil man også sette pris på den romslige terrassen som er tegnet inn. Et pluss, er at man har to utganger til terrassen, både ut fra hovedsoverommet og ut fra stuen.  

Mye hus for pengene

I tillegg til å være en tilgjengelig og tilrettelagt bolig for flere livsfaser, har denne husmodeller et ekstra ess i ermet. Du kan faktisk få denne boligen nøkkelferdig og innflytningsklar til bare 2.790. 000kr!*

Ta kontakt med din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg videre på veien mot drømmehuset!


*Tomt, grunnarbeid og avgifter til kommunen tilkommer. Les mer om hvordan du budsjetterer det HER.