VestlandsHus lanserer nye hytter

19.01.2022
For mange er drømmen om en egen hytte stor. Kanskje kan en av VestlandsHus sine nye hyttemodeller være den rette for deg?

Aldri har det blitt solgt flere hytter enn nå, og nordmenn har heller aldri brukt mer tid på hytta. Å ha hyttekontor eller å jobbe "hyttefra" har på kort tid blitt dagligdags for mange. I en tid der arbeidsstedet er mer fleksibelt en tidligere, så er det å kunne jobbe for eksempel fra hytta en stor frihet for mange. 

6 nye moderne hyttemodeller

Men det er kanskje ikke først og fremst for å jobbe de aller fleste reiser på hytta. Dette er stedet som mange betegner som det ultimate fristedet. Her skal man dele hyggelige opplevelser, omgås nære og kjære og koble av. 

VestlandsHus har i mange år solgt hytter, men den siste tiden har etterspørselen mangedoblet seg. I desember lanserte VestlandsHus derfor 6 nye hyttemodeller.

Myrkdalen_Ext_F.jpg
Hyttemodellen «Myrkdalen» har 4 soverom, bad i begge etasjer og ikke minst mye lagringsplass, noe som kan komme godt med for en aktiv familie.

Hytter med moderne løsninger

- De nye hyttemodellene varierer i størrelse og utforming, og det er tenkt at her skal alle kunne finne en hytte som passer for dem - både stilmessig og økonomisk. Vi har fått mange gode innspill fra våre dyktige forhandlere i utviklingen av disse hyttene, sier Maria Gauffin, som er markedssjef i VestlandsHus.
Forhandlerne er tett på kundene hele tiden, og deres innspill er svært viktig i utviklingen av nye modeller. Vi har vært opptatt av hytter med god kvalitet, gjennomprøvde og solide løsninger. Hyttene har et variert utrykk og de kan brukes både på fjellet og ved sjøen. Vi ville beholde det lune uttrykket, samtidig som hyttene har topp moderne løsninger. Tenk på det som moderne hyttekos, legger hun til.

Her kan fremtidige hyttekjøpere velge mellom hytter med relativt kompakte løsninger, som passer til kjernefamilien, eller den romslige hytta som passer perfekt for storfamilien.

Les også: Hyttefasade ga inspirasjon til nytt hus på utsiktstomt

Stranda_Ext_F.jpg
Hyttemodellen «Stranda» har et kompakt design som rommer blant annet 3 soverom, romslig hems og overbygd terrasse.


Hyttemodeller som kan tilpasses

Gauffin påpeker at hyttene er fleksible.

- På samme måte som våre husmodeller, så kan hyttene tilpasses helt etter kundens ønsker og behov. De nye modellene er inspirasjon for kunden, som sammen med forhandleren og våre arkitekter utformer kundens hyttedrøm. Det vil også være naturlig å gjøre tilpasninger stilmessig i forhold til om hytten skal ligge ved sjøen eller på fjellet.

Går du med en hyttedrøm? Her kan du se Vestlandshus sine 6 nye hyttemodeller.